Tip
Wie is de Mol?

NPO 1

Spel

NPO 1 2 januari 2021 20:30 - 21:40

Op mollenjacht in Tsjechië

Negen debutanten in de mollenjacht plus een fonkelnieuwe saboteur beginnen aan een nieuw seizoen. Ditmaal is het Centraal-Europese Tsjechië de plaats waar de opdrachten en de slinkse sabotagepogingen zich voltrekken.

Het is een mooi tv-seizoen voor de fans van Wie is de Mol? De jubileumreeks met oud-kandidaten is nog maar net achter de rug en nu is het al weer tijd voor een nieuw seizoen, met tien debutanten in de mollenjacht waarvan een de Mol is.

Kandidaten

De kandidaten zijn schrijver en programmamaker Splinter Chabot, journalist Charlotte Nijs, cabaretier Remco Veldhuis, actrice Renée Fokker, Chef’Special-zanger Joshua Nolet, journalist Marije Knevel, radiomaker Erik de Zwart, voetballer Roxanna ‘Rocky’ Hehakaija, kunstenaar Florentijn Hofman en zangeres Lakshmi. 

Tsjechië

De arena is Tsjechië. Het Centraal-Europese land kwam lang relatief ongeschonden door de pandemie en is bovendien prima per auto te bereiken: logistiek een logische keuze dus. Hoogtepunten zijn het Tsjechische landschap vol bossen en bergen, de indrukwekkende kastelen en het historische centrum van Praag. Allemaal prima locaties voor spectaculaire opdrachten en slinkse sabotagepogingen, zo lijkt het. Rik van de Westelaken presenteert.

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Wie is de Mol?

Aflevering

1 van 10

Seizoen

21

Premiere

2021

Presentator

Rik van de Westelaken

Zender

NPO 1

Omroep

AVROTROS

Genre

Amusement

Subgenre

Spel

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i

Bekijk ook