Simon Keizer maakt eerste deelnemer For One Night Only bekend

Geplaatst op 28 september, 9:29

Alle leeftijden

Maandag werd bekend dat er een tweede editie komt van For One Night Only. Host Simon Keizer deelde in Shownieuws een naam van een deelnemende BN’er.

De Volendamse zanger zat bij Shownieuws aan tafel om daar het besluit toe te lichten waarom er een nieuwe editie van For One Night Only wordt georganiseerd. Ook gaf hij een naam weg. Niemand minder dan Johnny Kraaijkamp gaat uit de kleren voor het goede doel. De 67-jarige acteur is de eerste BN'er van wie zijn medewerking bekend is geworden. Met One Night Only willen de BN’ers aandacht vragen voor prostaat- en teelbalkanker.

Namen

Presentatrice Airen Mylene zat bij de eerste editie op rij 2 tijdens de opvoering en zei in de uitzending van Shownieuws gekscherend dat ze kaarten voor rij 1 bestelt. Welke BN’ers ze dan nog meer op het podium ziet, blijft nog even een verrassing. De komende dagen en weken worden er meer namen gedropt door Simon en cs.

Lastig

Simon Keizer heeft wel moeten praten als brugman om BN’ers te strikken voor de tweede editie van For One Night Only. “Eerlijk gezegd was het lastiger dan gedacht om BN’ers deze keer over de streep te trekken. Ik had gedacht dat het na de eerste editie makkelijker zou gaan”, gaf de zanger toe. Bij de eerste editie maakten Jan Versteegh, Jasper Demollin, Peter Faber, Thijs Römer, choreograaf Kenzo, Viggo Waas en Sander Lantinga hun opwachting. 

For One Night Only is op maandag 11 november om 20.30 uur te zien op Net 5.

Bekijk ook