×

Tussenstand 1e kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2024

Wie gaat er voorlopig aan kop?

Sam Ghilane, Eva Van der Gucht, Bracha van Doesburgh en Jeroen Spitzenberger
We zijn alweer halverwege met het stemmen voor de eerste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2024. De hoogste tijd voor een tussenstand dus!
The Masked Singer

The Masked Singer

Wil je niets missen van The Masked Singer 2023? Houd deze pagina dan in de gaten voor alles over de uitzendingen, karakters, hints en onthullingen.

ALLES OVER DIT SEIZOEN
Winnaars

2019: Tania Kross (Robot)

2020: Jan Dulles (Neptunus)

2020 (Oud & Nieuw-special): Edsilia Rombley (Champagne)

2021: Jamai Loman (Cupido)

2021 (Oud & Nieuw-special): Nick Schilder (Kerstboom)

2022: Jeroen van der Boom (Tijger)

Bekijk meer items
Geen verdere items voor The Masked Singer

The Masked Singer

The Masked Singer is een televisieprogramma van Blue Circle dat wordt uitgezonden op RTL 4. De muzikale show wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai.

Deelnemers

In elke aflevering gaan BN'ers, vermomd in de meest spectaculaire kostuums, zingend de strijd met elkaar aan. Twee panels, bestaande uit Carlo Boszhard & Loretta Schrijver en Gerard Joling & Buddy Vedder, moeten aan de hand van de optredens en hints de identiteit van de karakters zien te achterhalen. Aan het eind van elke aflevering zet één kandidaat het masker af en ziet het publiek en de kijker thuis welke bekende Nederlander er al die tijd incognito op het podium heeft gestaan. Dit zijn niet alleen zangers, maar ook presentatoren, acteurs, sporters en/of influencers.

Specials

Van The Masked Singer verschijnt jaarlijks een nieuw seizoen, maar tijdens de feestdagen wordt ook een Oud & Nieuw Special uitgezonden. De onthullingen vinden dan niet verspreid over diverse weken plaats, maar op Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag.