×

Tussenstand kwalificatieronde Televizier-Ring Online-videoserie 2024

Wie verdient die felbegeerde prijs?

Televizier-Ring Online-videoserie 2023
Over een week sluit de stembus voor de kwalificatieronde van de Televizier-Ring Online-videoserie 2024. Bekijk snel welke series er nu aan kop gaan en stem mee op jouw favoriet!
The Masked Singer

The Masked Singer

Het vijfde seizoen van The Masked Singer zit er alweer op! Na een spannende muzikale strijd bleek niemand minder dan Simone Kleinsma als het schattige Uiltje de winnaar. 

ALLES OVER DIT SEIZOEN

Wanneer is The Masked Singer op tv?

Winnaars

2019: Tania Kross (Robot)

2020: Jan Dulles (Neptunus)

2020 (Oud & Nieuw-special): Edsilia Rombley (Champagne)

2021: Jamai Loman (Cupido)

2021 (Oud & Nieuw-special): Nick Schilder (Kerstboom)

2022: Jeroen van der Boom (Tijger)

Bekijk meer items
Geen verdere items voor The Masked Singer

The Masked Singer

The Masked Singer is een televisieprogramma van Blue Circle dat wordt uitgezonden op RTL 4. De muzikale show wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai.

Deelnemers

In elke aflevering gaan BN'ers, vermomd in de meest spectaculaire kostuums, zingend de strijd met elkaar aan. Twee panels, bestaande uit Carlo Boszhard & Loretta Schrijver en Gerard Joling & Buddy Vedder, moeten aan de hand van de optredens en hints de identiteit van de karakters zien te achterhalen. Aan het eind van elke aflevering zet één kandidaat het masker af en ziet het publiek en de kijker thuis welke bekende Nederlander er al die tijd incognito op het podium heeft gestaan. Dit zijn niet alleen zangers, maar ook presentatoren, acteurs, sporters en/of influencers.

Specials

Van The Masked Singer verschijnt jaarlijks een nieuw seizoen, maar tijdens de feestdagen wordt ook een Oud & Nieuw Special uitgezonden. De onthullingen vinden dan niet verspreid over diverse weken plaats, maar op Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag.