×

Tel met Paramount Network af naar de Oscars 2024!

De beste Oscarwinnaars voor jou verzameld

Russell Crowe als John Nash in A Beautiful Mind
In de nacht van zondag 10 op maandag 11 maart worden weer de prestigieuze Oscars uitgereikt. Ter ere van dit evenement zendt Paramount Network vanaf maandag 4 maart dagelijks om 20:30 uur de beste Oscarwinnaars van de afgelopen jaren uit.
The Passion

The Passion

The Passion is een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 2021 wordt georganiseerd door KRO-NCRV. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alles wat er speelt rondom dit muzikale tv-programma.

Bekijk meer items
Geen verdere items voor The Passion

The Passion

The Passion is een muzikaal evenement dat live wordt uitgezonden bij KRO-NCRV op NPO 1.

The Passion

In The Passion wordt het Bijbelse verhaal over het lijden en sterven van Jezus Christus verteld. De muzikale show wordt sinds 2011 jaarlijks op Witte Donderdag uitgezonden, maar telkens in een andere Nederlandse stad met andere acteurs.

Cast

In voorgaande edities hebben onder anderen Danny de MunkJan Dulles, Martijn Fischer, Tommie Christiaan, Edwin Jonker, Freek Bartels en Soy Kroon de hoofdrol van Jezus Christus vertolkt.

Hemelvaart

Sinds 2022 is er ook een extra uitzending van The Passion te zien op Hemelvaartsdag. Hierin wordt het Bijbelse paasverhaal verteld vanuit de personages Maria Magdalena en Petrus.