Tip
Abduction

Veronica

Actie

Veronica 15 September 2021 23:35 - 01:30

Taylor Lautner gaat op zoek naar zijn identiteit in actiethriller Abduction

Tiener Nathan ontdekt in Abduction een aantal van zijn eigen babyfoto’s op een website met vermiste kinderen. Hij gaat op onderzoek uit en doet een schrikbarende ontdekking.

Tiener Nathan Harper leidt een rustig leven, maar op een dag doet hij een schrikbarende ontdekking. Hij vindt bij toeval een aantal van zijn eigen babyfoto’s op een website met vermiste kinderen.

Abduction

Door die ontdekking trekt Nathan (Taylor Lautner) zijn hele bestaan in twijfel. Is hij wel wie hij denkt dat hij is? En zijn zijn ouders wel echt zijn ouders? Samen met zijn vriendin Karen (Lily Collins) gaat hij op onderzoek uit. Al snel stuit Nathan op allerlei leugens. Zo blijken zijn ouders niet te zijn wie hij denkt. Nathan gaat de confrontatie aan met de vrouw die altijd beweerd heeft zijn moeder te zijn. Zodra de politie, overheid en geheime dienst lucht krijgen van Nathans ontdekking, moet de tiener vechten voor zijn leven. Wat heeft zich vlak na zijn geboorte afgespeeld? En wie is er nog te vertrouwen? Je ziet het in Abduction.

Taylor Lautner

Hoofdrolspeler Taylor Lautner is vooral bekend van zijn rol in de Twilight-films. Hij speelt daarin weerwolf Jacob. Die rol leverde de acteur veel fans op. Dat kwam de makers van Abduction niet slecht uit. Voor bepaalde scènes in de film hadden ze veel figuranten nodig. Op de audities voor die figurantenrolletjes kwamen veel Twilight-fans af, die allemaal hoopten op de set een glimp van hun idool op te vangen.

Over deze film

Titel

Abduction

Premiere

2011

Regisseur

John Singleton

Acteurs & Actrices

Taylor Lautner, Alfred Molina, Maria Bello, Jason Isaacs, Michael Nyqvist

Scenario

Shawn Christensen

Componist

Ed Shearmur, Robert Althoff, Christopher Assells, Bobbi Banks, Ron Bedrosian, Michael Broomberg

Zender

Veronica

Omroep

VER

Genre

Film

Subgenre

Actie

Land

VS

Resolutie

1080i

Bekijk ook