Tip
Teenage Mutant Ninja Turtles

Comedy Central

Actie

Comedy Central 26 november 2021 20:31 - 22:29

Ninja Turtles redden New York van het kwaad

In Teenage Mutant Ninja Turtles gaat een stel gemuteerde schildpadden de strijd aan met de boosaardige Shredder. Kunnen ze New York redden van de ondergang?

Teenage Mutant Ninja Turtles speelt zich af in New York. De kwaadaardige Shredder (Tohoru Masamune) en zijn Foot Clan hebben de Amerikaanse stad in hun greep.

Teenage Mutant Ninja Turtles

De gemuteerde schildpaddenbroers Raphael, Michelangelo, Leonardo en Donatello zijn helemaal klaar met de slechterik en nemen het heft in eigen hand.

Deze Teenage Mutant Ninja Turtles staan er niet alleen voor. Ze gaan samen met de sexy reporter April O’Neil (Megan Fox) en haar cameraman Vern Fenwick (Will Arnett) de strijd aan met Shredder. Kunnen ze New York redden van de ondergang?

Stripboeken

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn vier mensachtige schildpadden die in het riool leven en het kwaad bestrijden terwijl ze verborgen proberen te blijven voor de maatschappij.

Oorspronkelijk komen de Turtles uit stripboeken. Hierna volgden er tekenfilms, films, videospelletjes, speelgoed en andere soorten merchandise.

Over deze film

Titel

Teenage Mutant Ninja Turtles

Premiere

2014

Regisseur

Jonathan Liebesman

Acteurs & Actrices

Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Alan Ritchson, Noel Fisher

Scenario

Josh Applebaum, André Nemec, Evan Daugherty

Componist

Brian Tyler, Walter Anderson, Junior Cyrus Baron, James Ashwill, Phil Barrie, Anna Behlmer

Zender

Comedy Central

Genre

Film

Subgenre

Actie

Land

VS

Ondertiteling

Ja

Bekijk ook