The Lost World: Jurassic Park

3/5

De dino's zijn terug

SBS 9

SBS 9 

14 Juni 2019

 20:30 - 23:05

Vier jaar na het succesvolle eerste deel van Jurassic Park kwam er een vervolg. The Lost World: Jurassic Park speelt zich af op een tweede eiland met nog levende dinosaurussen.

In The Lost World: Jurassic Park gaat wetenschapper Ian Malcolm (Jeff Goldblum) naar dat eiland om zijn vriendin Sarah te behoeden voor gevaar. Door dit besluit komt hij weer middenin het geweld van de dinosaurussen terecht.

The Lost World: Jurassic Park 

In The Lost World: Jurassic Park blijkt dat Jurassi Park-eigenaar John Hammond (Richard Attenborough) de hoop op een dinopark nog niet heeft opgegeven. Er is een tweede eiland vol dinosaurussen. Die hebben sinds de gebeurtenissen in de eerste Jurassic Park-film het rijk alleen gehad.

Hammond is benieuwd hoe het nu met de megareptielen is, dus hij stuurt een team wetenschappers naar het eiland om dat uit te zoeken. Sarah Harding (Julianne Moore) heeft de leiding over dat team.

Sarahs vriend Ian Malcolm (Jeff Goldblum) vertrouwt het niet. Hij reist Sarah achterna om te zorgen dat haar niks overkomt

Indringers

Sarah en haar mensen ontdekken dat ze niet alleen zijn op het eiland. Het neefje van Hammond is met zijn eigen team op het eiland.

Hij wil een babydinosaurus meenemen naar San Diego om daar een nieuw park te openen. De reusachtige reptielen beschermen het jong en doen er alles aan om de wetenschappers te verdrijven.

En dan blijkt Malcoms dochter als verstekeling met hem meegekomen te zijn.

 

Opslaan

Over deze film

Titel

The Lost World: Jurassic Park

Premiere

1997

Regisseur

Steven Spielberg

Acteurs & Actrices

Jeff Goldblum, Julianne Moore, Pete Postlethwaite, Vince Vaughn, Arliss Howard

Scenario

David Koepp, Michael Crichton

Componist

Sandina Bailo-Lape, Sara Bolder, Christopher Boyes, Lindakay Brown, Lisa Chino

Zender

SBS 9

Genre

Film

Land

VS

Kijk via on demand

pathe

Pathé Thuis

Kijk
pathe

Pathé Thuis

Kijk