Angela de Jong, Halina Reijn, Erwin Olaf en Duncan Laurence in Mensen met M

Televizier logo

Geplaatst op 28 November om 16:19

Amusement

Margriets Zomerweek

KRO-NCRV heeft de namen bekendgemaakt van Mensen met M, de equivalent van Linda’s Zomerweek gepresenteerd door Margriet van der Linden. Onder hen Angela de Jong en Thierry Baudet.

De columniste van het AD en de leider van het Forum voor Democratie zullen samen tegenover Margriet van der Linden plaatsnemen en over en met elkaar in gesprek gaan. “Thierry moest na de monsterzege bij de laatste verkiezingen ook de eerste barsten in zijn partij incasseren en Angela is de veelgelezen en gevreesde tv-recensent die met haar columns ook dit jaar weer veel opzien baarde”, zegt de presentatrice over deze twee gasten van Mensen met M.

Gasten

In diezelfde week zullen fotograaf Erwin Olaf en vice-premier Carola Schouten samen in een aflevering zitten, is Halina Reijn gekoppeld aan advocaat Inez Weski en praat Duncan Laurence samen met kalifaatmeisje Laura met Margriet. “In mijn dagelijkse talkshow M bespreek ik met veel plezier het nieuws van de dag met verschillende gasten. Ik verheug me erop om nu in gesprek te kunnen gaan met mensen die 2019 een gezicht gaven.

Late avond

Mensen met M is van maandag 23 december tot en met donderdag 26 december te zien op de late avond van NPO 1.

Bekijk ook