Carolien keert tóch terug naar Chateau Meiland

Televizier logo

Geplaatst op 4 September om 13:57

Amusement nieuws

Het vertrek van Caroline van Eeden is minder definitief dan gedacht: de huisvriendin van de familie Meiland is alweer terug in Frankrijk voor Chateau Meiland.

SBS bevestigt dinsdagmiddag dat Caroline inmiddels Nederland alweer verlaten heeft om terug te keren naar chateau Marillaux.

"Opnames gaan door"

Het nieuws volgt na eerdere berichten dat Caroline ziek zou zijn van heimwee en na wat ruzie was vertrokken naar haar familie in Nederland. Een woordvoerder van de Meilandjes geeft duidelijkheid: "Er is geen sprake van ruzie, het werk op het Chateau is gewoon te zwaar gebleken. Caroline maakt het seizoen gewoon af en zal daarna teruggaan naar Nederland. Dit is niet omdat er ruzie is, maar omdat Carolien gewoon terug wil naar Nederland."

Werkdruk

Na zeven maanden zou Caroline er helemaal doorheen zitten. Samen met de familie maakt ze dagen van 8 tot middernacht om het chateau te verbouwen én de gasten te verzorgen. Dat moordende tempo kan ze niet langer opbrengen. Of ze met haar terugkeer op Marillaux weer zo hard moet werken, is de vraag.