Definitief tweede seizoen voor Sanne Wallis de Show

Televizier logo

Geplaatst op 24 Juni om 11:23

Amusement nieuws

Sanne Wallis de Vries mag door met haar personalityprogramma Sanne Wallis de show. BNNVARA heeft van de NPO toestemming gekregen voor een tweede reeks.

Sanne maakte de terugkeer van haar show bekend in een interview op NPO Radio 2

Pilot

Het eerste Sanne Wallis de show-seizoen bestond uit vier afleveringen. De Vries noemt die hele reeks "eigenlijk een soort pilots" om de juiste vorm van het programma te kunnen vinden: "Dat kan niet anders, want als je het niet uitprobeert, dan leer je niks."

Gasten

Sanne hoopt op zes afleveringen en werkt al aan manieren om de show te verbeteren. Zo wil ze haar gasten nóg meer aan bod laten komen. Eén van de doelstellingen van Sanne Wallis de show is het vieren van Sanne's helden van toen en nu. Zo werden onder meer Peter Faber, Jenny Arean en Maarten van Rossem gevierd. 

Uitgeklede quiz

Om dit te bereiken, worden waarschijnlijk wat programma onderdelen aangepast zoals de quiz: "Volgend seizoen wil ik daar een iets meer uitgeklede versie van, waarin de mensen meer aan bod komen, dat er meer ontstaat. De gasten die ik had waren zo leuk, dat is zonde van mensen hun leukheid."