Nieuw op Linda's Net5: mensen verbouwen in Plastisch Fantastisch

Televizier logo

Geplaatst op 11 November om 10:57

Amusement nieuws

Het nieuwe Net5 van Linda de Mol begint langzamerhand vorm te krijgen. De nieuwste aanwinst op de zender is Plastisch fantastisch over de opvallende Barendrechtse plastische chirurgie-praktijk van Diana Gabriels.

Diana is vooral bekend van haar verbouwingen van Samantha de Jong, diens ex Michael en verschillende deelnemers van Temptation Island. De praktijk van Diana trekt daarom nogal wat jonge mensen die extreme wensen hebben. Zij opereert zelf niet, maar is het (onlangs nog strakgetrokken) gezicht van de kliniek. En volgens haar kan het niet gauw te gek. 

Deniz wil de kont van Kim

In de eerste aflevering mag de 22-jarige Deniz langskomen. Hij heeft een grote fascinatie voor Kim Kardashian. Deniz heeft al botox en fillers in zijn gezicht, maar nu wil hij dolgraag ook het uit de kluiten gewassen achterwerk van Kim Kardashian. “Kim Kardashian is mijn grote voorbeeld omdat bij haar alles zo natuurlijk is gedaan…” zo zegt de man. Hopelijk weigert Diana de ingreep te doen bij Deniz. 

We zien ook bekende types in de praktijk zoals  YouTuber Jessie Maya en Pommeline van Temptation Island die ook al een bilvergroting liet doen. 

Plastisch fantastisch is vanaf woensdag 27 november om 20.30 uur te zien bij Net5

Voor lezers zonder zwakke maag, hier ondergaat Diana haar facelift.