Wendy van Dijk heeft het geluksgen

Televizier logo

Geplaatst op 25 September om 13:53

Amusement nieuws

Wendy van Dijk ligt niet wakker van alle negativiteit op social media. De presentatrice vindt het wel jammer dat mensen online negatief reageren.

In gesprek met Veronica magazine doet Wendy (48) uitspraken over kritiek, geluk en social media.

Niet alles delen

Naar eigen zeggen houdt Wendy van social media omdat je als gebruiker zelf mag bepalen wat je deelt: "Ik blijf zeggen, en dat is een verloren wedstrijd, dat ik als publieke figuur niet alles van mijn privéleven hoef te delen. En toch verwachten veel mensen dat van je. Ga je niet mee in de hausse, dan wordt dat je kwalijk genomen."

"Ik klaag niet"

Wendy krijgt online geregeld heel wat kritiek over zich heen om de dingen die ze wél deelt, zoals het filmpje waarin ze haar zoon Sem verrast met een gesponsorde brommobiel. Dat commentaar laat haar koud: "Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik mag doen, dus ik klaag niet en geniet van elke dag."

"Ik ben oprecht"

Van Dijk heeft een goede verklaring voor haar zelfvertrouwen: "Ik weet dat ik oprecht ben. Die ander staat misschien zo in het leven dat hij of zij mij of wie dan ook snel fake vindt. Ik ben drager van het geluksgen, dat zal ook wel weer niet sexy klinken, en ben gelukkig dat ik dat voor een groot deel mag en kan voelen."