Yvon Jaspers in tweede seizoen Onze Boerderij naar Riks en Geert

Televizier logo

Geplaatst op 8 Augustus om 11:15

Amusement

Na kritiek

Yvon Jaspers begint binnenkort aan het tweede seizoen van Onze boerderij en daarin ziet ze heel wat oude bekenden terug. Boer Geert bijvoorbeeld.

Er was het afgelopen jaar nogal wat gedoe rondom Onze boerderij en het geschnabbel van Yvon Jaspers bij groothandel ForFarmers (voor wie ze hetzelfde deed als bij Onze boerderij), maar dat is allemaal afgerond en nu staat een tweede seizoen van Onze boerderij op punt van beginnen. 

Boer Geert

Yvon gaat dit seizoen bij heel veel oude Boer zoekt vrouw-boeren op bezoek om te kijken hoe het met de zaken staat. Meestal zijn dat geen positieve verhalen maar het is wel leuk om de oud-deelnemers terug te zien. We verheugen ons het meest op de tweede aflevering met Boer Geert (in het verleden beter bekend als Geile Geert). De 70-jarige Geert staat op het punt met pensioen te gaan en zoekt een opvolger. Yvon gaat kijken of het de energieke Geert überhaupt zal lukken om zijn boerenkolen en aardbeien aan de wilgen te hangen. 

Boer Frans

In de eerste aflevering is de inmiddels getrouwde boer Riks aan de beurt die jaren geleden naar Canada emigreerde. Hij staat op het punt zijn hele bedrijf om te gooien. Verder bezoekt Yvon in het nieuwe seizoen tomatenkweker Leo, boer Frans en boerin Agnes. 

Onze boerderij, zondag 8 september, 20.20 uur op NPO 1