Nieuws
Nieuw avontuur na Michelinsterren
Chef-kok Hans van Wolde heeft met Beluga in Maastricht twee Michelinsterren, maar na 22 jaar in het toprestaurant stopt hij in juni 2019 om een half jaar rust te nemen en zich dan te storten op zijn nieuwe avontuur: het restaurant Brut 172 op landgoed Reijmerstok, tien minuten van Maastricht.
Stress bij Beluga
De serie Brut, dromen onder grote druk volgt de smaakkunstenaar twee jaar lang. De stress die hij jarenlang voelde om met Beluga een derde Michelinster te verdienen is hij kwijt, maar Van Wolde legt zichzelf nieuwe druk op: Brut 172 moet het mooiste en beste restaurant van Nederland worden. Dat gaat zelfs voor een gelauwerde chef-kok niet vanzelf: Van Wolde vindt steeds opnieuw obstakels op zijn weg. En dan gaat vijf dagen na de opening van Brut 172 het land in lockdown...
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsErik van der Hoff is terug met een nieuw seizoen van De Grote Muziekquiz
Met Popquiz Oranje nog vers in het geheugen dient seizoen twee van De Grote Muziekquiz zich alweer aan. Twee teams van fanatieke BN'ers beantwoorden een vragenbak over artiesten, liedjes en albums uit binnen- en buitenland.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 19:28Groen licht voor realityserie Gerard Joling
16:41Thomas Acda speelt hoofdrol in dramaserie over vuurwerkramp Enschede: Bij Heldere Hemel
15:37André van Duin zit zestig jaar in het vak en Omroep MAX eert hem met serie en concert
15:01De Sinterklaasintocht 2024 is in... Vijfheerenlanden
10:30Paradise Hotel keert terug op de buis