TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Tijdens een vakantie in Frankrijk stuitte de presentatoren van Keuringsdienst Van Waarde op iets vreemds. Iets wat Nederlanders wegsnijden, daar smullen de Fransen juist van: het korstje van de kaas. Maar waarom en waar is ie van gemaakt? Het belooft een heerlijk smeuïge aflevering te worden, dat is wel zeker.
Iemand die alles weet over kaas, korstjes en jasjes van het gele goud is kaasmaker Martin Schyns. Hij maakt namelijk altijd een natuurkorstkaas in plaats van de bekende kaascoating die we in Nederland kennen. "Natuurkorstkaas rijpt veel complexer en mag schimmelen. De schimmel stuurt enzymen naar binnen en dat zorgt voor een andere smaak: zacht romig, iets zoets. Het kan naar blauwschimmel neigen", geeft hij alvast en tipje van de sluier weg.
Benieuwd? Je hoort er vanavond om 20:25 uur meer over in Keuringsdienst Van Waarde.
Groot verdriet voor de Verhulstjes
09:34Talkshow Eva gaat er even tussenuit en dit programma komt in de plaats
08:09De TV van gisteren: Kijkers springen in de bres voor Aran Bade in Het Perfecte Plaatje
06:47Vanavond op TV: Sint & De Leeuw, The masked singer, Flodder 3
06:00Advent dag 5 | Win het B&B Vol Liefde Zomerspel