Monique uit MAFS deelt lief kiekje van haar nieuwe vriend

Televizier logo

Geplaatst op 6 April om 11:05

Amusement

Geluk in de liefde

In Married at first sight zagen de kijkers Monique trouwen met de voor haar onbekende Aron. Het leek een match made in heaven, maar toch kwam er een scheiding. Inmiddels heeft Monique nieuwe liefdesgeluk gevonden.

Tijdens de laatste aflevering van MAFS leek alles nog koek en ei tussen Monique en Aron, maar toch hebben ook zij de handdoek in de ring gegooid. 

Vlinders

Maar Monique heeft nieuw liefdesgeluk gevonden. Vorige week maakte ze bekend weer verliefd te zijn. "Totaal onverwacht... Ik ben happy en wil jullie voorstellen aan de man die dat teweegbrengt", schreef ze toen. "De man die mij laat lachen, liefde laat voelen zoals het bedoeld is, alle aandacht geeft, enorm lief voor mij is en de man die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag laat fladderen." Monique liet toen nog in het midden wie haar nieuwe liefde was.

Voorstelrondje Gouda

Maar Monique deelt opnieuw een paar verliefde kiekjes samen met haar nieuwe vriend op Instagram. Zo weten we dat ze de liefde heeft gevonden in Ed van Leeuwen. "Voorstelrondje Gouda. April doet wat hij wil", schrijft ze bij de foto's. Ed heeft zijn account nog op privé staan. 

Op de foto's staat trouwens nóg een bekende voor alle MAFS-fans. Het verliefde stel deed namelijk samen met Married at first sight-deelnemer Bert een rondje Gouda. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Monique van Zessen (@moonv6)