TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
In Alles op Tafel onderzoeken Marijn Frank, Ramon Brugman, Maarten Remmers en Anna Gimbrère of voedsel net zo gezond en duurzaam is als op de verpakkingen wordt beweerd. In de eerste aflevering neemt het viertal tonijn onder de loep.
Door overbevissing dreigen verschillende soorten uit te sterven. Ondertussen belandt deze vis dagelijks in ons boodschappenmandje via salades, sushi en kattenvoer. Is het nog mogelijk om op een verantwoorde en duurzame manier tonijn te consumeren?
Anna Gimbrère staat in de supermarkt overigens niet meer voor zulke ethische dilemma’s. “Op mijn achttiende ben ik vegetariër geworden, nadat ik een indringend stuk las over de bio-industrie”, vertelt zij in de Linda. “Geen vlees en geen vis dus, geef mij maar elke dag heel veel groente.”
Partnerbijdrage
Video: Tommy van Lent reageert op geruchten rondom terugkeer in GTST
11:02Gedoe rond B&B Vol Liefde: Aftrap voor de tweede keer verplaatst
10:28Van grappenmaker tot zelfinzicht: Ruben Nicolai over pleasen, verlies en verandering
08:40Dit zijn de finalisten van Wie is De Mol? 2025
08:06De TV van gisteren: Ruim 3,1 miljoen euro opgehaald voor Oekraïne dankzij Even Tot Hier