TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Mie is onmisbaar in de Chinese keuken en Italiaanse koks kunnen echt niet zonder tagliatelle. Beide ingrediënten lijken verdacht veel op elkaar: allebei zijn het lange, platte slierten van tarwe. Bovendien worden ze in de supermarkt vaak gedroogd verkocht, opgerold als vogelnestjes in een kartonnen doosje.
In Nederlandse huishoudens staan mie en tagliatelle ook vaak op tafel. Maar als beide ingrediënten zo veel op elkaar lijken, waarom eten we dan toch geen bami carbonara of tagliatelle rames? Dat vragen de onderzoekers van Keuringsdienst van waarde zich ook af. Zij nemen deze keer de Chinese noedels en de Italiaanse pasta onder de loep en constateren meteen al een groot verschil in prijs. Maar ook verder blijkt: de ene sliert is de andere niet.
Make Up Your Mind: Deze BN'ers dompelden zich onder in de wereld van drag met Songfestival-tintje
12:01Shownieuws strikt ABBA-icoon Björn Ulvaeus voor spraakmakend interview
11:41Cornald Maas getroffen door kwaadaardige vorm van chronische kanker
11:26Anouk laat van zich horen bij VI: 'Ik moet kaarten verkopen'
11:07RTL geeft Gerard Joling bedenktijd voor vervolg Only Joling