TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Dit staat de Bevers te wachten in het gloednieuwe seizoen van hun realityshow
13:13Oh jee: verlaat Floris alsnog vrijwillig De Bondgenoten?
12:53Beau van Erven Dorens komt ook in 2026 met winterspecial Casa di Beau
10:26Bevestigd: Dit is de startdatum van het derde seizoen Winter Vol Liefde
10:00Tineke Schouten maakt haar opwachting in Volle Zalen: 'Cornald Maas is een goede vragensteller'