TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Huub Stapel heeft 'gezonde spanning' voor première van Amsterdamned II
11:28Geïrriteerde Monique in De Hanslers: 'Je bent toch een vent, geen mietje'
10:37Dochter Andy van der Meijde onder vuur na reactie op weigerende pony
10:20Terugkijken: Marco Borsato over zijn intimiteitsvacuüm in Linda's Wintermaand
09:13Realityserie URK! krijgt veertiende seizoen