TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Child of Destiny zet topscore neer met 'Emotion' in The Tribute: Battle of the Bands (video)
09:42Nieuwkomer Charl Zingt Shaffy maakt indruk in The Tribute: Battle of the Bands met 'Laat Me' (video)
09:29De TV van gisteren: kijkers genieten van Even Tot Hier met hulpsinterklaas Edwin Rutten
06:47Vanavond op TV: Top 2000 quiz, vtwonen weer verliefd op je huis, Dinner for Schmucks
06:00Advent dag 7 | Win 2x Het Vandaag Inside Puzzelboek van Denksport