TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Slecht nieuws stapelt zich op voor Alex uit Over Mijn Lijk
10:02VIPS racen van de helling in Te Land, Ter Zee en in de Lucht Winterspecial
10:00Kees Prins zei vooral 'ja' tegen het tweede seizoen van BuZa vanwege het geld
09:46Muziek, herinneringen en emoties: Als IK het zing met Carrie ten Napel start binnenkort
08:33De TV van gisteren: Kijkers onder de indruk van Stef Bos in Onvergetelijke Liedjes