TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Dit is wanneer de nieuwe serie van Francis van Broekhuizen op televisie te zien is
12:17Johan Derksen tóch aanwezig bij Vandaag Inside-uitzendingen vanuit Curaçao
11:20Dit programma vervangt Even Tot Hier op de zaterdagavond
10:54Hilarisch: Bekijk de bloopers van Gooische Vrouwen seizoen 7
09:52Bizarre Erfenissen met Maarten Steendam krijgt geen vervolg