TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Partnerbijdrage
Opnieuw muzikaal succes voor Martin Morero in nieuw seizoen Gooische Vrouwen?
09:27De TV van gisteren: kijkers genieten van weergaloos optreden Emma Kok in Stars on Stage
06:47Vanavond op TV: Een buitengewoon gesprek, Code van Coppens, Daddy's Home
13:49Pluimveebedrijf Boer zoekt vrouw-deelnemer John afgebrand: 'Behoorlijk triest'
12:56RTL werkt al aan nieuw seizoen De Verraders: opnamen dit najaar