TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Partnerbijdrage
De TV van gisteren: RTL dendert als een trein over NPO 1 dat historisch slechte avond beleefde
10:10Beau van Erven Dorens over vertrek Renze: 'Ontzettend jammer'
09:40Diederik Jekel schrikt van kritiek op deelnemers Zwaard van Damocles: 'Het is maar een spelletje!'
09:23Dit vindt acteur Jurriaan van Seters vreselijk van zijn GTST-personage Zoran
09:07Cesar Zuiderwijk lapt VI-regels aan zijn laars en staat op tijdens uitzending