Televisie
Ersin Kiris omringt zich met piepers in Keuringsdienst van Waarde
Judith Regeling
  ·    ·  
LAATSTE UPDATE: 23-05-23 20:56

Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Aardappelen
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Keuringsdienst van Waarde
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 12:49Hoera! Britt Dekker gaat trouwen
10:50Recordaantal aanmeldingen voor Eurovisie Songfestival 2024
10:26Achmed Akkabi vader geworden van dochtertje
10:00Nikki Herr over GoedNieuws Vandaag: 'Het moet wel ergens over gaan'
08:43De TV van gisteren: Boer Zoekt Vrouw-Haico vertelt waarom hij altijd een bandana draagt