TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Partnerbijdrage
Drama en tranen in Het Zwaard van Damocles: 'Vieze spelletjes worden gespeeld'
09:38Dit programma vervangt Miljoenenjacht vanaf komende zondag op SBS6
09:11Dit programma vervangt De Oranjezondag op SBS6
08:17De TV van gisteren: 'Nodig Sylvana Simons niet meer uit in een talkshow'
06:47Vanavond op TV: Nationale viering Amsterdam 750 jaar, Kees van der Spek ontmaskert, Gladiator