TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Partnerbijdrage
Het aftellen is begonnen: Sleepers keert bijna terug en na die snoeiharde cliffhanger is de spanning groter dan ooit. Wat staat Martin Oudkerk te wachten in het nieuwe seizoen nu alle zekerheden zijn weggevaagd?
Vincent Visser genoot van korte terugkeer als Valentijn Sanders in GTST
10:22Cillian Murphy terug als Tommy Shelby: nieuwe Peaky Blinders-film in maart op Netflix
09:43Video: Jan Smit brengt duet met Paul de Leeuw alsnog uit na succesvolle Beste Zangers-optreden
09:04Jumbo Kerstreclame 2025: komt ene Roderick de kerst van Frank Lammers verstieren?
09:03Slecht nieuws van B&B Vol Liefde-eigenaar Bram: 'Lig op de intensive care'