TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Judith en Debbie zijn samen met hun mannen duidelijk de grote favorieten van kijkers B&B Vol Liefde: Hoe is het nu met?
20:28Recap van B&B Vol Liefde: Hoe is het nu met?
14:49Video: Rob Kamphues geeft een kijkje achter de schermen bij De Allesweter VIPS
14:20Video: René Froger vertelt over Duitse avontuur van de familie
14:03Opnames voor nieuwe afleveringen Oh, Wat Een Jaar! bijna van start