TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Robbert Rodenburg krijgt nieuw programma bij KRO-NCRV
08:42De TV van gisteren: Familie raakt kind kwijt tijdens het zwemmen in Grote Gezinnen, Grote Vakanties
06:00Advent dag 4 | Bereid je alvast voor op het altijd heerlijk chaotische Sint & De Leeuw
01:10Komende week in GTST: Verstoorde verwachtingen en de rampzalige relkerst
20:23Leuk nieuws: De trailer van Emily in Paris seizoen 5 is er