TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Partnerbijdrage
Rob Geus maakt comeback op SBS6 met nieuw programma De Hygiënepolitie
11:40De Slimste Mens-duo maakt comeback met treinreis van Estland tot Spanje
11:29Talpa komt met een nieuwe dagelijkse dramaserie op Net5
11:25Het programma So You Think You Can Dance komt terug
10:38Komt er een tweede seizoen van Kees Flodder?
Een nieuwe generatie voegt zich bij ’s werelds beruchtste huurlingen in Expend4bles.
