TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Partnerbijdrage
De aanmeldingen stromen binnen voor het nieuwe seizoen van The Voice of Holland
10:30Robert uit De Bondgenoten is helemaal klaar met de nieuwkomers: 'Imbecielen'
10:24Leuk! Videoland deelt de eerste beelden van het nieuwe seizoen Eén Grote Familie
09:18Strijders is maandagavond niet te zien en dit is waarom
09:15Komende week in GTST: Bonafide breuken en het gekmakend geklop