TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Partnerbijdrage
Het aftellen is begonnen: Sleepers keert bijna terug en na die snoeiharde cliffhanger is de spanning groter dan ooit. Wat staat Martin Oudkerk te wachten in het nieuwe seizoen nu alle zekerheden zijn weggevaagd?
Jochem Myjer laat van zich horen in alle ophef over het Sinterklaasjournaal: 'Van mijn Hoofdpiet blijf je af'
11:18NOS en NTR slaan handen ineen: Eurovisie Songfestival wordt gewoon uitgezonden in Nederland
10:36Kippenvel gegarandeerd: De ultieme terugblik op Max Verstappens allereerste wereldtitel (video)
10:04Groot verdriet voor de Verhulstjes
09:34Talkshow Eva gaat er even tussenuit en dit programma komt in de plaats