TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Op deze dertiende dag van onze adventskalender brengen we je zeker geen ongeluk, want we mogen in samenwerking met Kesbeke een rijkgevuld cadeaupakket weggeven.
Nieuwe twist in B&B Vol Liefde: duodaten maakt zijn debuut in het komende seizoen
20:08Dit zijn de afvallers van de vijfde aflevering van The Masked Singer 2025
16:35Inge Ipenburg over het plotselinge vertrek van Ingmar Schrama uit GTST: 'Het heeft me lang beziggehouden'
15:45Deze programma's en films kijk je op tweede kerstdag 2025
15:25Deze programma's en films kijk je op eerste kerstdag 2025