TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Exclusief: Deze zeven BN'ers doen mee aan No Way Back VIPS 2026!
06:47Vanavond op TV: In de voetsporen van de jaren 80, Grote gezinnen, grote vakanties, John Wick: Chapter 3 - Parabellum
21:59Interview Eva Jinek met hoofdofficier van justitie over Marco Borsato verdeelt kijkers
14:42Robert ten Brink hoofdgast van MINDF*CK kerstspecial
14:26Tjitske Reidinga deelt vrolijke dansvideo met Martin Morero