TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Kippenvel gegarandeerd: De ultieme terugblik op Max Verstappens allereerste wereldtitel (video)
10:04Groot verdriet voor de Verhulstjes
09:34Talkshow Eva gaat er even tussenuit en dit programma komt in de plaats
08:09De TV van gisteren: Kijkers springen in de bres voor Aran Bade in Het Perfecte Plaatje
06:47Vanavond op TV: Sint & De Leeuw, The masked singer, Flodder 3