TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Televisie
Stamppot, gefrituurd, gebakken, in schijfjes, gepoft, door de salade. Met aardappels zijn de uiteenlopendste gerechten te maken. Maar welk aardappelras is geschikt voor wat?
Supermarkten maken het de consument tegenwoordig makkelijker door op de zak aardappelen vrij vastkokend, vastkokend, kruimig of zeer kruimig te zetten. Kruimige aardappels bevatten meer zetmeel, nemen meer vocht op en vallen na het koken sneller uit elkaar. Vastkokende piepers hebben een stevigere structuur en zijn makkelijker te snijden. En maakt het uit of het een Bintje, Doré, Roseval, Eigenheimer of een Opperdoezer is?
Het team van de Keuringsdienst van Waarde onderzoekt in deze aflevering wat het verschil tussen de aardappels is en of het nou echt iets uitmaakt welke we kopen.
Advent dag 11 | Win 3x 'Het date boekje' van Stan Molemaker
00:57Komende week in GTST: Herhaalde huilbuien en de poerende praatstok
19:02Deze BN'ers doen mee aan het nieuwe RTL 4-programma Pandora
18:32Alles wat je moet weten over het tweede seizoen van misdaadserie Anoniem
16:16Floortje Dessing: 'Op weg naar het échte einde van de wereld'