Winnaars wildcards Gouden Televizier-Ring bekend!

Televizier logo

Geplaatst op 13 Augustus om 11:19

Gouden Televizier-Ring

Winnaars wildcards Gouden Televizier-Ring bekend!

De vijf wildcards voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019 zijn verdeeld. De lijst met 25 kanshebbers voor de Ring is daarmee compleet!

De redactie van Televizier deelde na rijp beraad vijf wildcards uit aan prachtprogramma’s die nu ook kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2019.

De programma’s
De wildcards gaan - in alfabetische volgorde - naar: 

  • All together now (RTL 4)
  • De slimste mens (KRO-NCRV)
  • Even tot hier (BNNVARA)
  • Jinek (KRO-NCRV)
  • Oogappels (BNNVARA)

De andere 20 programma’s werden het afgelopen jaar door in het publiek gekozen in vier kwalificatierondes. Dit is de complete lijst met 25 titels.

De wildcards
Waarom deze wildcards? Zoals ieder jaar zijn er programma’s die in de kwalificatierondes net niet genoeg stemmen krijgen, maar wel de moeite waard zijn. Ze trokken massa’s kijkers, waren het gesprek van de dag of vielen om een andere reden op. Om geen enkel programma buiten de boot te laten vallen, zijn de wildcards in het leven geroepen.

Nomineren
Als alle kwalificaties en wildcarduitreikingen achter de rug zijn, rest nog een ding: het daadwerkelijke nomineren. Vanaf dinsdag 20 augustus openen de stembussen voor de 54ste Gouden Televizier-Ring en kan je voor de laatste keer gaan stemmen. 23 september is bekend welke drie programma’s of series genomineerd zijn voor De Ring!

De feestelijke uitreiking van De Ring en alle Televizier Zilveren-Sterren is op 9 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Afas Live in Amsterdam.

 

Bekijk ook