Nieuws
Nieuw avontuur na Michelinsterren
Chef-kok Hans van Wolde heeft met Beluga in Maastricht twee Michelinsterren, maar na 22 jaar in het toprestaurant stopt hij in juni 2019 om een half jaar rust te nemen en zich dan te storten op zijn nieuwe avontuur: het restaurant Brut 172 op landgoed Reijmerstok, tien minuten van Maastricht.
Stress bij Beluga
De serie Brut, dromen onder grote druk volgt de smaakkunstenaar twee jaar lang. De stress die hij jarenlang voelde om met Beluga een derde Michelinster te verdienen is hij kwijt, maar Van Wolde legt zichzelf nieuwe druk op: Brut 172 moet het mooiste en beste restaurant van Nederland worden. Dat gaat zelfs voor een gelauwerde chef-kok niet vanzelf: Van Wolde vindt steeds opnieuw obstakels op zijn weg. En dan gaat vijf dagen na de opening van Brut 172 het land in lockdown...
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 08:48De TV van gisteren: Kijkers gaan los om tafelgast Sophie & Jeroen
06:47Vanavond op TV: 90's dance, Het jachtseizoen, The Survivor
00:46Komende week in GTST: Hoge hotelambities en de ruimhartige Rolex roller
22:00Laatste GTST-maandtrailer van seizoen 34 vol confrontatie en persoonlijk drama
14:10Holland's Got Talent krijgt extra ronde tussen audities en halve finale