Nieuws
Leren over gisten en rijpen in De smaak van Joël
Joël Broekaert is terug met een nieuw programma: De smaak van Joël. Eerder dan in zijn vorige serie - De 5 smaken van Joël - waarin hij de vijf basissmaken ontdekte, duikt de culinair journalist nu in de wereld van de kookprocessen. Wat gebeurt er met voedsel voordat het op een bord komt? Om erachter te komen welk proces daar aan vooraf gaat, trekt Joël de wereld in. Hij praat met wetenschappers, chef en smaakmakers.
Fantastische plekken
In elke aflevering staat een proces centraal waarover Joël iets probeert te leren. In totaal zijn het er zes: garen, stollen, lucht toevoegen, aroma’s, gisten en rijpen. Ook voor zijn vorige programma moest Joël veel reizen. “In drie maanden ben ik op veel fantastische plekken geweest”, vertelde hij daarover in NRC. “Ik voelde me net Kuifje.”
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsPartnerbijdrage
Het 22ste seizoen van Family Guy maakt zijn opwachting op Comedy Central
Het is tijd om je lachspieren weer aan het werk te zetten, want Family Guy is terug! Het langverwachte 22e seizoen is vanaf zaterdag 4 mei wekelijks om 20:00 uur exclusief te zien op Comedy Central.Laatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 10:13Zien: KRO-NCRV deelt sneak peek van The Passion Hemelvaart
10:00Drie redenen waarom De Verraders met onbekende spelers beter is dan met BN'ers
09:45Spannend moment breekt aan in De Bondgenoten: wie moet er nu naar huis?
09:24GTST-kijkers krijgen hoop: keert deze 'Muller' terug naar Meerdijk?
08:45De TV van gisteren: Kijkers maken gehakt van Deze Week in de Reclame