Tip
10 erotische films en series op Netflix

Geplaatst op 3 Juni, 11:53

De Poolse softporno-film 365 DNI was nogal een succes op Netflix. Er komt een vervolg, maar dat duurt nog even. Om de leemte te vullen maakten wij een lijstje met series en films op Netflix die bijna net zo heet zijn.

Films vinden die net zo veel expliciete seksscènes bevatten is lastig, want het gaat er nogal ruig aan toe in 365 DNI. Toch vonden we 10 titels op Netflix die behoorlijk geil zijn. Kwalitatief gezien zijn ze over het algemeen niet geweldig, maar dat was 365 DNI natuurlijk ook niet.  

Lees ook: De nieuwe erotische serie Sex/Life komt naar Netflix

Oscuro Deseo (Dark Desire)

Dark Desire is een soort kruising tussen de erotiek van 365 DNI en Fatal attraction. Alma Solares, een advocate en professor op de universiteit gaat in deze serie op bezoek bij een vriendin en ontmoet daar de 23-jarige Dario met wie ze in bed belandt. Na het weekend keert Anna terug naar haar echtgenoot en dochter en hoopt ze nooit meer iets van Dario te horen. Maar dan blijkt Dario ineens in haar les te zitten.

Zet hier Dark Desire op je kijklijst

Fifty Shades Darker (2017)

Fifty Shades Darker is het vervolg op Fifty shades of Grey waarin Anastasia (Dakota Johnson) besluit om de banden met haar minnaar, miljardair Christian Grey (Jamie Dornan), door te snijden. Ze vindt werk bij een uitgeverij in Seattle, ook daar weet Christian haar te vinden en zo wordt ze toch weer zijn bondage-web ingetrokken. 

Zet hier Fifty Shades Darker op je kijklijst

An Affair (2018)

In An Affair, een Noorse film, krijgt gymnastieklerares Anita te maken met de opdringerige avances van een leerling die tweeënhalf keer jonger is. En ze gaat er nog op in ook. Dat leidt tot een stomende affaire. Maar wanneer de leerling het na een tijdje voor gezien houdt, pikt Anita dat niet en verandert ze zelf in een opdringerige stalker. 

Zet hier An Affair op je kijklijst

Elisa y Marcela

Elisa Sanchez Loriga doet alsof ze een man is om bij de vrouw van wie ze houdt te kunnen zijn. Deze film speelt zich af in het Spanje van 1901, vandaar. Dus behalve passie en seks, krijg je bij deze film ook nog een portie geschiedenis mee. En het is nog gebaseerd op een waargebeurd verhaal ook. 

Zet hier Elisa y Marcela op je kijklijst

Newness (2016) 

In Newness zijn Martin en Gabi nogal verslaafd aan Tinder. Wanneer ze een relatie krijgen, houdt dat even op, maar al snel raken ze verveeld en doen ze er alles aan om weer wat lol in hun seksleven te krijgen. Als je naakt zoekt, zit je goed met deze film. 

Zet hier Newness op je kijklijst

White Girl (2016)

In White Girl draait het om de New Yorkse Leah. Zij is student, maar houdt zich vooral bezig met wiet, cocaïne en seks. Heel veel seks, maakt eigenlijk niet uit met wie. En Chris Noth (mr. Big uit Sex and the city, doet ook mee).

Zet hier White Girl op je kijklijst

Duck Butter (2018)

In Duck Butter zien we twee vrouwen die elkaar amper kennen. Zij besteden 24 uur lang met elkaar in een appartement en later een huis in Los Angeles en doen niets anders dan praten en seks hebben. De titel van deze film (google maar) zegt alles. 

Zet hier Duck Butter op je kijklijst

Easy (2016)

Easy is een serie met korte portretten van inwoners van Chicago die allemaal worstelen met levensvragen als Waarom ben ik op aarde? en Hoe maak ik mijn leven spannender? Je raadt het antwoord al. Seks natuurlijk. En zo zie je zomaar Orland Bloom in een trio.

 

High Society (2018)  

In High Society zien we hoe een stel in Zuid-Korea er alles voor over heeft om hogerop te komen. Maar al die ambitie gaat ten koste van hun huwelijk en dus hebben ze allebei duidelijk in beeld gebrachte affaires.
 
 

You Me Her (2016)

Jack en Emma zijn getrouwd, hebben allebei een goede baan en wonen in een gezellige wijk. Alles wijst erop dat zij het perfecte stel zijn, maar niets is minder waar. Hun seksleven kan wel een opkikkertje gebruiken. En dus huren ze een callgirl in. You Me Her telt in totaal 5 seizoenen en is het kijken waard!

Zet hier You Me Her op je kijklijst

Dry Martina (2018)

Dry Martina: zoals de titel van de film al zegt, staat Martina -vroeger een beroemde Argentijnse zangeres- al een tijdje droog op seksueel gebied. Maar wanneer de geobsedeerde fan Francisca op haar deur klopt krijgt het leven van Martin weer wat kleur. Zeker omdat Francisca haar aantrekkelijke vriendje Cêsar heeft meegenomen.

Zet hier Dry Martina op je kijklijst