Tip
Alles over Sweet Tooth seizoen 2 op Netflix

Guidinc logo

Geplaatst op 16 september, 14:12

De Netflix-serie Sweet Tooth werd onlangs verlengd met een tweede seizoen. Maar wanneer kunnen we daarnaar kijken en waar gaat het over?

Waar gaat Sweet Tooth over?

De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld nadat een pandemie het grootste deel van de wereldbevolking heeft uitgeroeid. En die pandemie is ook de oorzaak van de geboorte van zogenaamde hybride baby's.  Een van hen is Gus, een jongen die half mens, half hert is. Nadat zijn vader overlijdt, gaat Gus op pad met avonturier Tommy Jepperd om zijn moeder te vinden. 

Wie spelen de belangrijkste rollen?

Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Will Forte, Dania Ramirez en Neil Sandilands spelen de belangrijkste personages. 

Hier lees je alles over de acteurs en hun personages

Was Sweet Tooth een succes voor Netflix?

Jazeker, meer dan 60 miljoen mensen zagen (in ieder geval 2 minuten) het eerste seizoen en dat maakt Sweet Tooth een van de best bekeken original series. Lees hier onze recensie van seizoen 1

Er komt dus een seizoen 2

Het nieuws dat er een tweede seizoen op komst was, werd als volgt bekendgemaakt.  

Wat gebeurt er in seizoen 2 van Sweet Tooth?

Op het einde van seizoen 1 ontdekte Gus dat zijn moeder Birdie in Alaska is, hopelijk kan hij haar vinden. Dan moet hij wel eerst ontsnappen uit handen van The Last Men, een groep die het niet zo heeft op hybriden. Maar er is al een plan om hem en zijn hybride vriendjes te bevrijden. Tommy alias Big Man lijkt de aanval van The Last Men te hebben overleefd dus hem gaan we ook terug zien. Zijn zoon is waarschijnlijk het zwarte schaap dat ook gevangen zit.

Het tweede seizoen bestaat uit 8 afleveringen van een uur. 

Wanneer staat seizoen 2 op Netflix?

De opnamen beginnen in januari 2022 en duren tot de zomer. Dus Sweet Tooth 2 staat op z'n vroegst eind 2022 op Netflix. 

Bekijk ook