Tip
Deze week nieuw op Netflix

Guidinc logo

Geplaatst op 23 augustus, 9:46

Netflix stort deze week een hele berg aan nieuwe films, series en documentaires over ons uit. Wij zetten alle premières van deze week voor je op een rijtje. Een van de hoogtepunten volgens ons: de documentaire over schilderheld Bob Ross.

Maandag 23 augustus

The Witcher - Nightmare of the Wolf

Een anime die zich afspeelt in het Witcher-universum waarin alle bekende thema's uit de serie terugkomen. De spin-off, gaat over de belevenissen van Geralts mentor Vesemir. Een nieuw angstaanjagend monster bedreigt het koninkrijk. Vesemir moet dat zien te voorkomen. 

Zet The Witcher - Nightmare of the Wolf

Woensdag 25 augustus

Open Your Eyes

Nadat ze haar familie is verloren, moet Julka herstellen in een kliniek voor patiënten met geheugenverlies. Geplaagd door vreemde, verontrustende dromen probeert ze haar verleden bij elkaar te puzzelen. Julka begint zich af te vragen wat werkelijkheid is en wat niet, terwijl haar behandeling steeds merkwaardiger wordt. Is deze plek wel wat hij lijkt?
Open Your Eyes is een nieuwe Netflix-serie uit Polen.

Zet Open Your Eyes op je kijklijst

 

Woensdag 25 augustus

Clickbait

In thriller Clickbait wordt de schijnbaar voorbeeldige Nick Brewer ontvoerd en beschuldigd van het misbruik van vrouwen. Zijn ontvoerder heeft een video online geplaatst van de gevangen Nick, met de belofte hem te vermoorden zodra de video vijf miljoen keer is bekeken. De rol van Nick Brewer wordt in Clickbait gespeeld door Adrian Grenier, die bekend werd als hoofdpersoon Vincent Chase in de serie Entourage

Zet Clickbait op je kijklijst

Woensdag 25 augustus

Post Mortem: No One Dies in Skarnes

Comedyserie over broer en zus Odd en Live Hallangen. Odd heeft een begrafenisonderneming in het plaatsje Skarnes. Met een dergelijk bedrij zou je altijd van werk voorzien moeten zijn, maar gek genoeg gaat er helemaal niemand dood in het dorp. Behalve dan zus Live. Maar zelfs zij wordt weer wakker en ze heeft een enorme dorst. In bloed welteverstaan.

Zet Post Mortem: No One Dies in Skarnes op je kijklijst

Woensdag 25 augustus

River Runner

Kanoër Scott Lindgren deed er 20 jaar over om de eerste persoon te worden die peddelt op de vier grote rivieren die ontspringen uit de heilige Tibetaanse berg Kailash.

Woensdag 25 augustus

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Er was niet alleen maar sprake van happy little trees in het schilderrijk van Bob Ross. In de Netflix-docu Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed zien we de donkere kant van het verhaal. Die donkere kant had niet zozeer te maken met de vriendelijke Amerikaan die zou uitgroeien tot een cultheld, maar vooral met zijn zakenpartners.

Vrijdag 27 augustus

SAS: Rise of the Black Swan

Commando Tom Buckingham maakt in deze Britse actiefilm met zijn vriendin Sophie Hart een romantisch bedoelde reis naar Parijs, waar hij haar ten huwelijk wil vragen. Zo ver komt het niet, want in de Kanaaltunnel wordt de trein gekaapt door een stel huursoldaten. Tom weet te ontsnappen en gebruikt zijn militaire training om de gegijzelde passagiers - onder wie zijn eigen Sophie - te bevrijden. Het verhaal is gebaseerd op een boek van voormalig militair en SAS-lid Andy McNab.

Zet SAS: Rise of the Black Swan op je kijklijst

Vrijdag 27 augustus

He's All That

In de comedy She's All That uit 1999 transformeerde de bink van de school een onopvallende leerlinge tot het populairste meisje van de school. De nieuwe Netflix-film He's All That met TikTok-ster Addison Rae keert de man-vrouwrollen om. Nadat haar relatie op een pijnlijke manier op de klippen is gelopen moet influencer Padgett Sawyer - een rol van TikTok-beroemdheid Addison Rae - haar reputatie herstellen. Ze besluit haar onaantrekkelijke en onpopulaire klasgenoot Cameron om te vormen tot de koning van het schoolbal.

Zet He's All That op je kijklijst

Bekijk ook