Tip
Is Jiu Jitsu met Nicolas Cage de slechtste film op Netflix?

Geplaatst op 5 Februari, 13:00

Recensie

Is Jiu Jitsu de slechtste film op Netflix? Onze collega's van het streamingplatform Guidinc.nl twijfelen er niet over. Ken jij een nog slechtere film? Doe dan mee aan de challenge!

We wisten niet eens dat het kon, maar Nicolas Cage glijdt steeds verder af. De acteur die in een vorig leven schitterde in classics als Wild at Heart, Leaving Las Vegas (Oscar!) en The Rock is nu te zien in wat wel de slechtste film op Netflix moet zijn.

Top 10 op Netflix

Gek genoeg staat de Jiu Jitsu hoog in de Top 10 van Netflix. Er zijn heel veel Nederlanders die argeloos op de play-button klikken. Een waarschuwing is op z’n plaats, maar wel een korte. Meer woorden is Jiu Jitsu niet waard.

Verhaal van Jiu Jitsu

Het lot van de mensheid staat op het spel, maar gelukkig is daar een clubje doorgewinterde vechters om ons te redden van het buitenaardse kwaad.

Conclusie

- Houterig
- Onbegrijpelijk
- Belachelijke computeranimaties
- Slechte martial arts
- Frank Grillo, Rick Yune, Nicolas Cage… Wat dachten jullie?
- Grote zonde: langzaam en saai
- Grootste zonde: slecht jatwerk van Predator (1987)
- Dit wordt nooit een cult-film

Rating

Rotten Tomatoes: 28%
IMDb: 2,9 (van de 10)
Guidinc. Rating: 1 van de 5 sterren

Checken of skippen?

Eh… Hopelijk twijfelt niemand

Challenge:
Is Jiu Jitsu echt de slechtste film op Netflix?

Is Jiu Jitsu de slechtste film op Netflix of is er eentje die nog slechter is?

Laat het mij weten en stuur een mailtje naar jeroen.degoeij@bindinc.nl

De beste inzender, dus die met de allerslechtste film op Netflix, krijgt van mij persoonlijk een kilo popcorn cadeau. De actie loopt tot en met 15 februari 2021. 

PS lees ook even de kleine lettertjes 
Nee, de popcorn is niet in te wisselen voor geld of een andere prijs. Ik zal verder niets met je persoonlijke gegevens doen, maar zo snel mogelijk wissen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, de beslissing van de jury – dat ben ik zelf – kan niet worden aangevochten. Als er een slechtere film gevonden is, dan krijgt de winnaar per email bericht en zal de 'winnende' film op deze plek gepubliceerd worden. Wanneer meerdere personen dezelfde 'winnende' film insturen, dan zal loting bepalen wie de kilo popcorn cadeau krijgt.