Tip
Deze 10 Netflix-favorieten krijgen dit jaar nog een vervolg

Guidinc logo

Geplaatst op 26 oktober, 16:35

Waarom duurt het zo vreselijk lang voordat je favoriete serie een vervolg krijgt? Wachten is nooit leuk, maar misschien is het een troost dat er vóór het eind van het jaar nog heel wat topseries terugkeren op Netflix.  Van een aantal andere favorieten is het nog onzeker, maar we houden je op de hoogte!

5 november: Narcos: Mexico - seizoen 3

Nieuwe personages in het derde seizoen van Narcos: Mexico zijn onder anderen Victor Tapia, een politieman die te maken krijgt met een aantal brute moorden. Ismael 'El Mayo' Zambada is een drugssmokkelaar die dodelijker is dan je op het eerste gezicht zou denken, en Andrea Nuñez is een jonge journaliste die de corruptie aan de kaak wil stellen, maar teveel hooi op haar vork neemt.

Zet Narcos: Mexico op je kijklijst

 

5 november: Big Mouth - seizoen 5

Deze animatieserie voor volwassenen volgt een aantal tieners tijdens de pieken en dalen van de puberteit. De hormonenmonsters kijken bij alles over hun schouders mee, en geven niet altijd even verstandige adviezen. Het is misschien een raar idee voor een serie, maar de eerste vier seizoenen van Big Mouth kregen juichende kritieken.

Zet Big Mouth op je kijklijst

 

17 november: Tiger King - seizoen 2

Joe Exotic zit achter tralies, de sympathieke dierenverzorger Erik Cowie is overleden en Joes aartsrivaal Carol Baskin zwijgt in alle talen. We hebben kortom geen idee wat we te zien krijgen in het tweede seizoen van Tiger King, maar kijken gaan we zeker. Ook van de teaser word je niet veel wijzer. 

Zet Tiger King op je kijklijst

 

21 november: Undercover - seizoen 3

Drugsbaas Ferry Bouman (Frank Lammers) komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een Turks echtpaar. Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in het spel is. Rechercheur Bob Lemmens (Tom Waes) kan de procedure die tegen hem loopt laten verdwijnen door opnieuw undercover te gaan. 

Alles over Undercover seizoen 3 op Netflix

Zet Undercover op je kijklijst

 

1 december: Lost in Space - seizoen 3

De remake van de populaire sf-serie uit de jaren zestig is nooit echt een hit geworden. Toch hield Netflix vertrouwen in de kostbare productie. Met het derde seizoen valt echter het doek voor de ruimteavonturen van de familie Robinson. Het verhaal gaat verder na de cliffhanger van het vorige seizoen, waarin de Robinsons in een onbekend zonnestelsel stuiten op de Fortuna, het verdwenen ruimteschip van Judy's biologische vader.

Zet Lost in Space op je kijklijst

 

3 december: La casa de papel - seizoen 5, deel 2

Netflix hakte het laatste seizoen van La casa de papel in twee stukken. Op 3 december zie je de allerlaatste vijf afleveringen van de Spaanse successerie. Welke teamleden gaan levend de eindstreep halen?

Zet La casa de papel op je kijklijst

 

17 december: The Witcher 

Voor The Witcher heeft Netflix al een premièredatum bekendgemaakt, en die staat in onze agenda. Op 17 december, en geen dag later, zitten we klaar voor de nieuwe avonturen van Geralt of Riva. De hekser heeft Ciri onder zijn hoede genomen en brengt haar naar Kaer Morhen. Ook Yennefer is in seizoen twee weer van de partij. 

Lees hier alles wat we weten over The Witcher seizoen twee

Zet The Witcher op je kijklijst

 

 

22 december: Emily in Paris - seizoen 2

Lukt het Emily om te aarden in Frankrijk? Het eerste seizoen van Emily in Paris was een onverwacht grote hit, en het tweede seizoen zit opnieuw barstensvol romantiek, drama, humor, uitzinnige mode en cultuurbotsingen. Aan de trailer te zien waagt Emily zich dit keer ook buiten de hoofdstad.

Zet Emily in Paris op je kijklijst

 

31 december: Cobra Kai - seizoen 4

Netflix wacht tot de allerlaatste dag van het jaar, maar houdt zich aan de belofte dat we nog voor 2022 een nieuw seizoen krijgen van Cobra Kai. De serie stelt nooit teleur en in het vierde seizoen zien we onder meer de terugkeer van Terry Silver, de grote schurk uit The Karate Kid Part III.

Wie is wie in Cobra Kai?

Zet Cobra Kai op je kijklijst

Bekijk ook