Tip
Snel kijken: deze films en series verdwijnen deze maand van Netflix

Guidinc logo

Geplaatst op 12 September, 17:26

Er verdwijnt deze maand weer een aantal fantastische films en series van Netflix. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet die je zeker nog moet checken.

20 september: Brooklyn Nine-Nine (6 seizoenen)

In Brooklyn Nine-Nine zie je de belevenissen van een stel rechercheurs in New York. De bijdehante rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld. Alle zes seizoenen van de komedieserie verdwijnen van de streamingsdienst, opschieten dus!

29 september: Land Girls (3 seizoenen)

Hou jij ook van Britse series als The Bletchley Circle en Call the Midwife? Dan is de dramaserie Land Girls ook wat voor jou! Nadat in de Tweede Wereldoorlog enorm veel mannen werden opgeroepen om te vechten in het leger, voelden veel vrouwen het als een morele plicht om als vrijwilliger dienst te nemen in het Women’s Land Army. Dit alles om de Britse landbouw draaiende te houden.

 29 september: Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level is het vervolg op de succesvolle film Jumanji: Welcome to the Jungle. Het is intussen een paar jaar later, maar Spencer voelt zich eenzaam en wilt terug naar Jumanji. Spencer probeert de vernietigde spelcomputer te repareren om terug in het spel te komen. Zijn vrienden Martha, Fridge en Bethany vinden de gerepareerde spelcomputer bij Spencer thuis en besluiten dat ze hun vriend moeten helpen. 

 30 september: Maniac

De tiendelige serie Maniac is gebaseerd op de gelijknamige Noorse serie over een psychiatrische patiënt die compleet in zijn eigen wereld leeft. De serie is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga, die bekend is als regisseur van meerdere James Bond-films. Een pareltje dat we binnenkort helaas moeten missen!

Bekijk ook