Tip
Het bingen kan beginnen: seizoen 3 van You staat op Netflix

Guidinc logo

Geplaatst op 15 oktober, 18:22

Voor een stalkende en moordende psychopaat is Joe Goldberg behoorlijk populair. Miljoenen Netflix-kijkers zitten vandaag klaar om te zien wat Joe nu weer uitspookt in seizoen drie van You. Dit keer heeft hij zijn vrouw Love Quinn aan zijn zijde, die al net zo getikt is als Joe zelf.

Dat er doden gaan vallen in seizoen drie van You staat vast, maar wie het meeste jaloerse exen, rivalen in de liefde en foute buurmannen gaat omleggen moeten we nog even afwachten. Want hoe ervaren Joe ook mag zijn in het moorden, Love is aan hem gewaagd. Wil je nog even je geheugen opfrissen voordat je aan seizoen drie begint? Hoofdrolspelers Penn Badgley en Victoria Pedretti zetten in onderstaande video de hoogtepunten van de eerste twee seizoenen op een rijtje.

Lees ook: In memoriam: alle slachtoffers van Joe en Love uit de Netflix-hit You

Seizoen 3

In het derde seizoen zijn Joe en Love neergestreken in Madre Linda, een voorstadje in Californië met veel oppervlakkige types die vooral bezig zijn met zichzelf en hun Instagram. Grote vraag is of het koppel hun moordlustige hobby kan uitvoeren zonder al teveel op te vallen in hun nieuwe buurt. Zo'n pasgeboren baby leidt de aandacht gelukkig lekker af.

Bekijk ook