De tv-tips van 13 april: Martien, Britt en een verhaal over bier

Geplaatst op 13 April, 8:00

Tweede Paasdag

In Chateau Meiland is het vanavond alweer zo hectisch dat het lijkt alsof de bewoners nooit op vakantie zijn geweest. Verder is Britt weer bij de gouwe ouwen, koopt Martijn zonder te kijken op RTL 4 en duikt NPO 2 in het bier. Dit en meer kijk je op Tweede Paasdag 13 april!

Altijd misgrijpen

Vol goede moed begonnen Lethe en Arno uit Roosendaal jaren geleden aan de zoektocht naar een huis. Hun deelname aan Kopen zonder kijken verraadt al dat ze tot nu toe geen succes hadden. Inmiddels zijn ze er behoorlijk klaar mee.

Kopen zonder kijken zie je om 20:30 uur op RTL 4. Kijk hier voor meer info.

Hectiek grijpt Martien naar de keel

Hoe prettig op vakantie gaan ook is, het nadeel is dat je eenmaal thuis al snel weer terug bij af bent. Die pijnlijke conclusie trekt de familie Meiland in deze aflevering van Chateau Meiland. Het hectische leven op chateau Marillaux grijpt ze alweer naar de keel.

Chateau Meiland zie je om 20:30 uur bij SBS6. Kijk hier voor meer info.

Britt maakt vrienden

De onnavolgbare Britt Dekker verbleef voor Britts gouwe ouwen een tijd in een verzorgingshuis in West-Friesland. Vorige week leerde ze de bewoners van de Sweelinckhof kennen. Ze maakte direct vrienden door een grote taart te bakken, en ook haar superbingoshow was een hit. Deze week inventariseert ze wensen van bewoners en dat zijn er vrij veel.

Britts gouwe ouwen zie je om 21:30 bij SBS6. Kijk hier voor meer info.

Boodschappen doen met Britt is een avontuur! 

Op zoek naar Hassan

De vader van Marie, de Marokkaanse gastarbeider Hassan, keerde terug naar Marokko toen Marie nog een baby was. Daarna was er nog maar weinig contact tussen de twee. Nu wil Marie naar haar vader op zoek gaan. 

Spoorloos zie je om 21:15 uur op NPO 1. Kijk hier voor meer info. 

Nog een kans voor Huttenkloas

Ruud en Johan brouwden twintig jaar geleden al hun ambachtelijke bier Huttenkloas. Nederland was er toen nog niet klaar voor, maar inmiddels overspoelen de hippe merken de biermarkt. De tukkers doen een nieuwe poging. 

2Doc: Ons Bier zie je om 20:25 uur op NPO 2. Kijk hier voor meer info.