Holland's got talent en Ik hou van Holland vechten kijkcijferstrijd uit op zaterdagavond

Geplaatst op 29 Augustus, 8:00

De tv-tips van 29 augustus

Zaterdagavond barst de kijkcijferstrijd los tussen Holland’s got talent (RTL4) en Ik hou van Holland (SBS6). Wat er nog meer te zien is op 29 augustus, lees je hieronder.

Nieuw jurylid in Holland’s got talent 

Juryleden Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw krijgen dit seizoen versterking van Ali B. Door de coronamaatregelen kon de Amerikaanse choreograaf Dan Karaty niet bij de opnames van de audities aanwezig zijn. Ook de show zelf ziet er iets anders uit als normaal gesproken. Zo zit het publiek verdeeld over diverse ruimtes waar de optredens via grote schermen te volgen zijn.  

RTL4 – 20.00 uur – Holland’s got talent

Coronaproof

De kijkcijferstrijd barst weer los in het weekend met de terugkeer van Linda de Mol en Ik hou van Holland. De opzet van het spelprogramma is in het nieuwe seizoen enigszins veranderd. Voorheen speelden de teams onder leiding van Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge voor hun publieksvak. Nu het niet meer mogelijk is, zijn de tribunes dit seizoen vervangen door twee knusse huiskamers. 

SBS6 - 20.00 uur - Ik hou van Holland

3 grote veranderingen in het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland

Op zoek naar een nieuwe planeet

In Interstellar ziet het er niet rooskleurig uit voor de mens. Door milieurampen is de aarde zo goed als onbewoonbaar en de voedseltekorten zijn nijpend. Tijd dus om eens ergens anders te gaan kijken.

Cooper (Matthew McConaughey), Brand junior (Anne Hathaway) en nog een paar wetenschappers trekken hun astronautenpakken aan en bekijken een aantal potentiële nieuwe planeten van dichtbij. Lukt het ze om er een te vinden waar de mens zou kunnen leven?

Veronica – 20.00 uur - Interstellar

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.