Soundos en Tom van Kalmthout spelen in de nieuwe serie All stars & zonen

Geplaatst op 10 September, 20:22

Ook veel oude castleden

We hebben er even op moeten wachten, maar All stars is terug. In de nieuwe serie All stars & zonen zijn een aantal nieuwe acteurs te zien, waaronder Soundos El Ahmadi en Tom van Kalmthout.

All stars stamt uit het jaar 1997 en gaat over een groep vrienden die in hun vrije tijd samen voetballen. Inmiddels zijn de mannen in de vijftig en hebben ze de voetbalfakkel overgedragen aan hun (schoon)zoons. Wel zijn ze nog barman of penningmeester van de club. 

Oude acteurs 

In All stars & zonen komen bijna alle oude acteurs terug van de voorgaande films en serie, zoals Danny de Munk (Bram), Thomas Acda (Willem), Peter Paul Muller (Mark), Kasper van Kooten (Peter F.), Isa Hoes (Roos), Daphne Deckers (Claire), Daniël Boissevain (Johnny) en Raymi Sambo (Paul).

Ook maken een aantal nieuwe acteurs hun entree in de serie. Een paar bekende namen zijn: Rundfunk-acteur Tom van Kalmthout, cabaretière Soundos El Ahmadi, Sarah Jennah en Joes Brauers. Het is nog onbekend welke rollen zij zullen innemen.

Zien: de trailer van de nieuwe serie All stars & zonen

Uit de dood herrezen

All stars & zonen zal een vervolg zijn op de laatste film uit 2011. Dit betekent dat het hoofdpersonage Thomas Acda -die in de oude serie was overleden - wel weer terugkeert in de nieuwe reeks. Hero, vertolkt door de in 2010 overleden Antonie Kamerling, wordt niet door een andere acteur gespeeld.

All stars & zonen is vanaf zondag 20 september om 21:55 uur te zien op NPO3.