De vier mooiste reacties van Televizier genomineerden in RTL Boulevard

Geplaatst op 24 September, 12:12

Een lach en een traan

In RTL Boulevard wordt deze week in elke categorie de drie kanshebbers van de Televizier-prijzen bekendgemaakt. Om er een feestelijk moment van te maken, gaat het programma onverwacht langs bij de nomineerden. Dit zorgt vaak voor een lach en een traan.

Hieronder een aantal mooie reacties van nogal overrompelde BN’ers:

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is één van de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ster Presentatrice. Als RTL Boulevard haar overvalt met het leuke nieuws, denkt ze in eerste instantie dat ze komen praten over haar nieuwe docuserie #eerlijkefoto. Echter heeft verslaggever Jamie Trenité iets heel anders in petto: hij verrast haar met de Televizier-nominatie.

Miljuschka staat perplex en bedankt haar moeder voor de bijzondere nominatie. Daarna pinkt de emotionele presentatrice een traantje weg.

André van Duin 

André van Duin is maar liefst twee keer genomineerd: voor Beste Presentator en nu ook Beste Acteur. Verrast neemt hij de enveloppen in ontvangst. Als aan de komiek wordt gevraagd aan wie hij een mogelijke prijs zou opdragen, is het aan zijn overleden man Martin. Het duurt niet lang voordat de tranen in zijn ogen springen.

Martien Meiland

Samen met Holly Mae Brood en Bram Krikke hoort Martien Meiland bij de laatste drie genomineerden voor de Televizier-Ster Talent. De reden hiervoor is zijn presentatieklus voor Cash or trash bij SBS6. Geheel in de stijl van de Meilandjes reageert Martien verrukt op het nieuws. "Met één been in het graf en toch nog genomineerd", roept hij. 

Maak kennis met vier flamboyante types uit Bij ons in het kamp

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens heeft al twee keer een Televizier-Ster gewonnen voor de Beste Presentator. Hij is dan ook verrast als hij voor de derde keer op rij genomineerd is. "Het is eervol, maar ook een beetje gênant", lacht hij, terwijl hij klaar staat om de fles champagne te ontpoppen.