Vanavond op tv: André en Janny in een bootje

Geplaatst op 3 Augustus, 9:00

De tv-tips van 3 augustus

Janny van der Heijden en André van Duin stappen vanavond weer aan boord voor een nieuw seizoen Denkend aan Holland. Dit zijn de tv-tips van 3 augustus 2020.

Zomeren met Janny, André en Nhaan 

Vanavond start de nieuwe reeks van het mooie Denkend aan Holland. Opnieuw varen Janny van der Heijden en André van Duin door Nederland om de leukste plekjes te ontdekken. Ze varen over de Vecht, die in Utrecht begint en bij Muiden eindigt in het IJmeer. Teckel Nhaan is er ook weer bij.

NPO 1 – 21:30 uur – Denkend aan Holland 

Kiezen voor de liefde

In de follow-up van Married at first sight wordt er gedate zonder meteen in het huwelijksbootje te stappen. Een stuk normaler, maar is het ook succesvoller? Voor Marcel, Milly en Maxime is het nu tijd om te kiezen met welke singles ze verder willen.

RTL 4 – 20:30 uur – Married at First sight – Second change 

Abnormaal slim of niet?

De bekende actrice en presentatrice Cynthia Abma neemt vanavond plaats in de linker stoel van De slimste mens. Dat ze kan acteren weten we na talloze rollen in tv-series wel, maar heeft ze behalve de scripts nog meer gelezen? We gaan het zien!

NPO 2 – 20:40 uur – De slimste mens

Frodo naar de Doemberg 

Hobbit Frodo (Elijah Wood) reist samen met zijn reisgenoten af naar de Doemberg in het duistere Mordor om daar Saurons kwaadaardige ring, die niet in verkeerde handen mag vallen, te vernietigen. Peter Jackson filmde met deze film met succes het volgens velen onfilmbare.

Net5 – 20:30 - The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring  

Veel kijkplezier!