Vanavond op tv: Lummelen met Aanmodderfakker

Geplaatst op 10 Augustus, 13:52

Tv-tips van 10 augustus

Er zijn weinig redenen om jaloers te zijn op Thijs uit de film Aanmodderfakker. Behalve dan tijdens een hittegolf, want dan willen we allemaal het liefst een beetje aan lummelen. Dit zijn de tv-tips van maandag 10 augustus.

32 jaar en niks bereikt

Thijs (Gijs Naber) is 32 jaar maar heeft weinig haast met studeren en verdient bij als werknemer van een MediaMarkt. Als Thijs weer eens een wasje wil draaien bij zijn zus, treft hij daar de oppas aan. Dat zij haar zaakjes wél op orde heeft, maakt dat Thijs het misschien ook wel anders aan wil pakken.

Lees hier waar en wanneer je Aanmodderfakker op tv ziet vanavond.

De bekende stem van Grueter

Geen bekend gezicht, maar een bekende stem heeft Jeroen Grueter wel. De sportcommentator van de NOS hoeft deze zomer geen commentaar te leveren op het EK of de Olympische Spelen en kan dus aanschuiven bij De Slimste Mens.

Lees hier meer over Jeroen Grueter in De Slimste mens.

Janny en André op de Turfroute 

Janny van der Heijden en André van Duin varen in Denkend aan Holland een stuk van de Turfroute, de vaarwegen door Friesland, Drenthe en Overijssel, en leren en passant over de geschiedenis van turfstekers en het gevangenisdorp Veenhuizen.

Waar André en Janny nog meer naartoe gaan vanavond, lees je hier.

Deel 2 van The Lord of the Rings

Aan het einde van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring stonden Frodo en de andere leden van de fellowship ergens boven op een bergtop. In dit tweede deel van de LOTR-trilogie is te zien hoe het hen verder vergaat. 

Hoe laat en waar je The Lord of the Rings: The Two Towers ziet, lees je hier!

Beyoncé on demand bij Disney plus

Liever iets on demand kijken? Dat kan ook! Wat dacht je van Blak is King? Een visueel spektakel van wereldster Beyoncé. Je ziet het bij Disney +. Bekijk hier de trailer!