Zien: De trailer van de nieuwe serie All stars & zonen

Geplaatst op 9 September, 12:10

Oude acteurs keren terug

Goed nieuws voor de voetballiefhebbers onder ons: All stars komt terug! In All stars & zonen zijn bijna alle oude acteurs te zien uit de legendarische films en series, alleen zijn ze deze keer een aantal jaartjes ouder.

All stars was voor het eerst te zien in 1997 en gaat over een groep vrienden die in hun vrije tijd samen voetballen. Inmiddels zijn de mannen in de vijftig en hebben ze de voetbalfakkel overgedragen aan hun zoons. Wel zijn ze nog barman of penningmeester van de club.

In de komende serie keren een hoop oude acteurs terug, waaronder Kasper van Kooten, Peter Paul Muller, Thomas Acda, Daniël Boissevain en Raymi Sambo. Ook Daphne Deckers Isa Hoes zijn weer te zien in hun vertrouwde rollen. Benieuwd naar de trailer? Die vind je hieronder:

Grote hit

Het begon allemaal met de film All stars in 1997. Door het grote succes hiervan volgde in 1999 een televisieserie en verscheen in 2011 de film All stars 2: Old stars. De nieuwe serie All stars & zonen gaar door op de laatste film. Dit betekent dat het hoofdpersonage Thomas Acda in de oude serie was overleden, maar wel weer terugkeert in de nieuwe reeks. 

Dit is er nu al bekend over het nieuwe seizoen van The masked singer

Hero, vertolkt door de in 2010 overleden Antonie Kamerling, wordt daarentegen niet door een andere acteur gespeeld. 

All stars & zonen is vanaf zondag 20 september om 21:55 uur te zien op NPO3.