Tip
Four weddings and a funeral

RTL 8

Comedyserie

RTL 8 25 oktober 2021 20:28 - 21:29

Maya is op zoek naar geld

Maya wil in de serie Four weddings and a funeral in Londen blijven, maar zonder baan is het leven in de dure stad niet te betalen. Ook Maya's vriendin Ainsley heeft geldzorgen. Haar ouders weigeren om nog langer te betalen voor haar uitbundige levensstijl.

In een nieuwe dubbele aflevering van Four weddings and a funeral zit de vriendenclub met een flinke kater. Na het fiasco van haar bruiloft draaien de ouders van Ainsley de geldkraan dicht, waardoor ze haar luxueuze levensstijl moet bijstellen. Ook Maya moet op zoek naar geld, want zonder baan is het leven in haar nieuwe woonplaats Londen niet te betalen.

Nathalie Emmanuel

In deze comedyserie naar de klassieke romcom uit 1994 is Maya het stralende middelpunt. De Britse actrice Nathalie Emmanuel kreeg de rol nadat ze bij het grote publiek bekend was geworden als Missandei, de tolk van Daenerys in de hitserie Game of thrones. In de bioscoop werd Emmanuel een vertrouwd gezicht als de slimme hacker Ramsey, een van de vaste teamleden uit de Fast & Furious-films.

Over deze serie

Titel

Four weddings and a funeral

Aflevering

3 - We broke

Seizoen

1

Zender

RTL 8

Genre

Serie

Subgenre

Comedyserie

Resolutie

1080i

Bekijk ook