Tip
The promise

NPO 3

Dramaserie

NPO 3 4 september 2021 20:30 - 22:30

Dubbele ontknoping in misdaadserie The promise

Rechercheur Sarah Castaing laat zich niet stoppen in haar onderzoek naar een verdwenen meisje in de Franse miniserie The promise. Kan ze in deze laatste aflevering met het vinden van de dader ook een twintig jaar oude ontvoeringszaak oplossen?

Met een sombere sfeer en sterke cast steekt de Franse misdaadserie The promise haar Scandinavische voorbeelden naar de kroon. In de laatste dubbele aflevering moet nog veel worden opgehelderd. Net als haar vader twintig jaar geleden onderzoekt rechercheur Sarah Castaing (Sofia Essaïdi) de verdwijning van een jong meisje.

Verdachte liefde

Als haar voormalige schoolliefde Tony (Robinson Stévenin) terugkeert in haar leven, bloeit hun romance weer op. Te laat ontdekt Sarah dat Tony een verdachte is in haar onderzoek. Dat heeft grote gevolgen, maar ze laat zich niet op een zijspoor zetten. De Frans-Marokkaanse Essaïdi is voortreffelijk in de rol van Sarah, die ze beschrijft als 'een vrouw die geen vrede heeft met het verleden, en daarom moeite heeft met haar leven in het heden'.

Kijk direct

Over deze serie

Titel

The promise

Aflevering

3 van 6

Seizoen

1

Premiere

2020

Regisseur

Laure de Butler

Acteurs & Actrices

Sofia Essaïdi, Olivier Marchal, Lorànt Deutsch, Elisa Ezzedine, Irina Muluile

Scenario

Anne Landois, Laurent Mercier

Componist

Nathaniel Méchaly

Zender

NPO 3

Omroep

KRO-NCRV

Genre

Serie

Subgenre

Dramaserie

Land

F

Bekijk ook