Tip
Studio sport Eredivisie

NPO 1

Samenvatting

NPO 1 23 oktober 2021 22:35 - 23:25

FC Utrecht neemt het op tegen sc Heerenveen

Het verrassende FC Utrecht ontvangt deze week sc Heerenveen. De Domstedelingen zijn uitstekend begonnen, boekten eerder deze maand een overwinning op Ajax in de Johan Cruijff ArenA en draaien bovenin de competitie mee.

Het is er deze week dan ook op of onder voor de mannen van FC Utrecht. De club staat namelijk op de derde plaats in de Eredivisie-ranglijst, vlak onder PSV en vlak boven Willem II. Deze week treft de club sc Heerenveen die het momenteel moet doen met een achtste plaats. Aan scheidsrechter Jochem Kamphuis de taak om de wedstrijd in het Galgenwaard in goede banen te leiden. 

Jan Rolink

Voorafgaand aan de wedstrijd is er eerst nog een moment aandacht voor de onlangs overleden Jan Rolink (53). De fanatieke FC Utrecht-fan werd met name bekend door in het stadion koprollen te maken op de grasmat. Helaas kwamen die avonturen recent definitief ten einde. De gezondheid van de Utrechter, die een verstandelijke beperking had, holde de laatste maanden al flink achteruit. Begin oktober kwam het nieuws naar buiten dat hij was overleden.

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Studio sport Eredivisie

Aflevering

25 van 32

Premiere

2021

Presentator

Zender

NPO 1

Omroep

NOS

Genre

Sport

Subgenre

Samenvatting

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Bekijk ook