Tip
Chateau Meiland

SBS 6

Realityserie

SBS 6 1 april 2021 20:30 - 21:30

Martien ontdekt een föhn in de hoofdsteun

Geen dag in het leven van de familie Meiland is hetzelfde. Zij het de ene keer wat spectaculairder dan de andere. Vandaag is een minder avontuurlijke: het vogelvoer is op. Al is er ook een vleugje glamour: Martien bestelt een cabrio met een föhn in de hoofdsteun.

Paniek bij de familie Meiland: het vogelvoer is op! En er moet meer worden gekocht in het dorp: Martien heeft een cabrio besteld. Eigenlijk is de auto veel te snel en mooi, maar als Martien de föhn in de hoofdsteunen ontdekt, is hij gelukkig. Ze gaan zichzelf en de honden uitlaten bij een kasteel in de buurt. Het is prachtig, maar de Nederlandse regeltjes verpesten het. Ze kunnen er niet eens wijn krijgen, thuis gelukkig wel. Erica drinkt graag een glaasje voor de lunch, lekker bij een tosti met luxe ham van de slager. Alleen wat Martien betreft heeft de bakker het definitief verbruid: de broodzak zit helemaal dichtgeplakt.

In dit seizoen van Chateau Meiland volgen we Martien, Erica en Maxime die hun Franse chateau-leven verplaatst hebben naar het dorpje Hengelo in de Achterhoek. Maar de Nederlandse regelzucht gaat slecht samen met de chaos van de familie Meiland.

Over dit programma

Titel

Chateau Meiland

Aflevering

9 van 17

Seizoen

5

Premiere

2021

Acteurs & Actrices

Martien Meiland, Erica Meiland, Montana Meiland, Maxime Meiland, Claire Meiland

Zender

SBS 6

Genre

Amusement

Subgenre

Realityserie

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i

Bekijk ook