Tip
Cupido ofzo

SBS 6

Datingprogramma

SBS 6 25 oktober 2021 21:30 - 22:40

Wendy en Leonie kruipen in de huid van Cupido

In het nieuwe datingprogramma Cupido Ofzo koppelen Wendy van Dijk en Leonie ter Braak mensen met autisme, niet-aangeboren hersenletsel of licht verstandelijke beperking aan een mogelijke partner. Na zorgvuldig koppelen volgt de eerste date.

De ideale partner vinden is voor de meeste mensen een klus. Ook mensen met autisme, niet-aangeboren hersenletsel of een licht verstandelijke beperking worstelen er mee. Voor hen openen Wendy van Dijk en Leonie ter Braak datingbureau Cupido Ofzo en helpen zeven kandidaten een eindje op weg.

Wendy van Dijk

“We zitten in een prachtige oude loods in Den Bosch”, zegt Leonie. “Een omgeving met weinig prikkels. Daar gaan we in gesprek, laten mogelijke dates zien en gaan ook mee naar het eerste afspraakje.”

Een beetje steun op de achtergrond is nooit weg, maar op een tweede date moeten de kandidaten het zelf doen. “We koppelen de kandidaten zorgvuldig, daarom is er veel onderling begrip. En natuurlijk zijn er ongemakkelijke situaties, maar die zijn juist lief en aandoenlijk.”

Over dit programma

Titel

Cupido ofzo

Aflevering

1 van 6

Seizoen

1

Premiere

2021

Presentator

Wendy van Dijk, Leonie ter Braak

Zender

SBS 6

Genre

Amusement

Subgenre

Datingprogramma

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i

Bekijk ook