Tip
Dit was het nieuws

NPO 1

Amusement

NPO 1 16 september 2021 21:40 - 22:35

Actualiteiten met Benjamin en Sander in Dit was het nieuws

Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Patrick Laureij krijgen in Dit was het nieuws gezelschap van jazzmusicus Benjamin Herman en Sander de Kramer. Sander is schrijver, presentator en bekend vanwege zijn maatschappelijke werk.

Welke actualiteiten er aan bod komen in Dit was het nieuws is nog even afwachten. Wel zeker is dat teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Patrick Laureij gezelschap krijgen van Benjamin Herman en Sander de Kramer. Eerstgenoemde gast reist als jazzmusicus de wereld rond. Benjamin Herman (1968) was twaalf jaar toen hij zijn eerste saxofoon kreeg. Het duurde niet lang voor hij een gevestigde naam in de jazzwereld was. Herman is ook de oprichter van de band New Cool Collective.

Sander de Kramer

Sander de Kramer (1973) werd in 1994 hoofdredacteur van de daklozenkrant in Rotterdam, was voetbalcoach van het Nederlandse daklozenteam en hielp weeskinderen in Sierra Leone. Nog steeds zet hij zich in voor anderen. Daarnaast is hij schrijver en presenteert hij radio- en tv-programma’s.

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Dit was het nieuws

Aflevering

3 van 7

Premiere

2021

Presentator

Harm Edens, Jan Jaap van der Wal

Zender

NPO 1

Omroep

AVROTROS

Genre

Amusement

Subgenre

Amusement

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Bekijk ook