Tip
Ik geloof in mij: De Costa del Sol tour

SBS 6

Realityserie

SBS 6 4 september 2021 22:00 - 23:00

Boze zangers aan de Costa

Na lang gedraal maakt René Le Blanc in Ik geloof in mij zijn opwachting aan de Spaanse costa, waar hij heel wat uit te leggen heeft aan zijn collega's. Het mag niet baten: tourmanager Ron trekt de stekker eruit. Rutger is woedend op Saïd.

Het was niet de vraag óf de zomertournee van de Ik geloof in mij-zangers in de soep zou lopen, maar wanneer. Cameraman Ron Schmid en zijn hyperactieve assistent Saïd hebben weinig ervaring als tourmanagers, dus de geplande concertreeks aan de Costa del Sol verloopt niet van een leien dakje.

René Le Blanc

Grootste probleem is de afwezigheid van René Le Blanc (foto). De zanger heeft zo'n volle agenda dat hij slechts twee dagen vrij kon maken voor optredens. Maar zelfs die twee dagen lijken niet te lukken, waardoor de spanningen stijgen bij de andere artiesten. Vanavond komt René toch nog opdagen. Hij heeft een hele goede reden voor de vertraging, maar het mag niet baten. Ron kapt de tournee vroegtijdig af terwijl Rutger van Barneveld nog een appeltje te schillen heeft met Saïd.

Over dit programma

Titel

Ik geloof in mij: De Costa del Sol tour

Aflevering

4

Seizoen

3

Premiere

2021

Zender

SBS 6

Genre

Amusement

Subgenre

Realityserie

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i

Bekijk ook