Tip
Ik vertrek

NPO 1

Realityprogramma

NPO 1 25 november 2021 20:34 - 21:28 h

Edwin en Kirsten emigreren naar Zuid-Afrika in Ik Vertrek

Het is weer zover. Ook in deze vierde aflevering van het eentwintigste seizoen Ik Vertrek durven weer twee Nederlanders het weer aan om te emigreren. Gaat het hen wel lukken om zonder al teveel kleerscheuren te settelen in een ander land?

Deze week in Ik Vertrek is het de beurt aan Edwin en Kirsten, twee Afrika-fanaten. Na een ongelukkige val met een brommer belandt Edwin in het ziekenhuis. Van daaruit gaan de twee bij zichzelf na wat ze nou écht willen doen. Nou, emigreren naar Zuid-Afrika is het antwoord! Ze vertrekken daarom naar Hoedspruit, dicht bij het Krugerpark. Daar neemt het stel een lodge over.

Ik vertrek naar Zuid-Afrika

Dit klinkt natuurlijk als een geweldig plan, maar ook zij krijgen te maken met de nodige ups en downs. Zo staan de eerste boekingen al over een aantal weken gepland, maar voor die tijd moet eerst de zebrapoep uit het zwembad worden gevist. En dan komen ze al snel tot een conclusie: ze vinden het leven tussen de wilde dieren spannender dan gedacht en moeten erg wennen aan de Zuid-Afrikaanse mentaliteit. Dan was hun oude leventje in Bennekom zo gek nog niet...

Of ze spijt hebben of krijgen, gaan we zien in deze aflevering.

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Ik vertrek

Aflevering

4 - Edwin & Kirsten - Zuid-Afrika

Seizoen

21

Premiere

2022

Presentator

Zender

NPO 1

Omroep

AVROTROS

Genre

Informatief

Subgenre

Realityprogramma

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Bekijk ook