Tip
So freakin cheap

TLC

Realityprogramma

TLC 26 oktober 2021 20:30 - 21:30

Zuinig leven in TLC-serie So Freaking Cheap

Ze hoeven niet per se elke cent om te draaien, maar toch willen de vier Amerikaanse families in de nieuwe serie So Freakin Cheap zo zuinig mogelijk leven. Lukt het de Watsons de bruiloft van hun dochter te organiseren voor 750 dollar?

De liefhebbers van TLC-series als Say Yes To The Dress en My Big Fat Fabulous Life kunnen hun hart weer ophalen. De serie So Freakin Cheap staat namelijk op het punt om zijn opwachting te maken.

Geld besparen

Nederlanders zuinig? Nou, dan heb je de Amerikanen nog niet ontmoet. In deze reeks zien we de grootste vrekken-families die er echt alles aan doen om geld te besparen. Zoals de familie Tran die niet alleen de meeste van hun spullen uit de vuilnisbakken halen, maar bijvoorbeeld ook een sticker op hun koelkast hebben met hoeveel het openen van de deur aan stroom kost. Spoiler: 13 cent!

Zuinig leven

In de eerste aflevering leren de kijkers de familie Guiles kennen, die hun 100 jaar oude huis zo goedkoop mogelijk probeert te renoveren. Dit terwijl de Watsons een budget van 750 dollar voor het bruiloftsfeest hebben voor hun dochter. Of ze het ook gaat lukken om daarmee een jurk, locatie en eten aan te schaffen, is nog even de vraag.

Over dit programma

Titel

So freakin cheap

Aflevering

1 - Rather die than pay retail

Seizoen

1

Premiere

2021

Zender

TLC

Genre

Informatief

Subgenre

Realityprogramma

Land

VS

Resolutie

1080i

Bekijk ook