Tip
Sterren op het doek

NPO 2

Portret

NPO 2 27 november 2021 20:40 - 21:30

Driemaal Dionne Stax op het doek

Dionne Stax neemt in deze aflevering van Sterren Op Het Doek Eus en de drie schilders mee naar haar geboorteplaats Boxmeer. Tijdens de poseersessie blikt het nieuwe Omroep MAX-gezicht terug op haar werk, leven en het moeilijke jaar dat ze achter de rug heeft.

Als nieuwe aanwinst van Omroep MAX mag Dionne Stax niet ontbreken in Sterren Op Het Doek. Doorgaans laat de 37-jarige presentatrice weinig over haar privéleven los, maar voor Özcan Akyol maakt ze een uitzondering. Ze nodigt hem en de drie schilders uit om naar haar geboorteplaats Boxmeer te komen voor de poseersessie.

Dionne Stax

Terwijl de kunstenaars hun eerste schetsen maken, blikt ze met Eus terug op haar werk, leven en het lastige jaar dat ze achter de rug heeft. Grote vraag is welk werk haar het meeste weet te raken. Stax houdt niet van witte muren, dus de kans is groot dat haar keus op een kleurrijk portret valt. Zoals altijd gaan de twee andere werken onder de hamer. Tot nu toe bracht een portret van Frank Boeijen met ruim 15.000 euro het meeste op.

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Sterren op het doek

Aflevering

14 - Dionne Stax

Seizoen

13

Premiere

2021

Presentator

Özcan Akyol

Zender

NPO 2

Omroep

MAX

Genre

Kunst/Cultuur

Subgenre

Portret

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Bekijk ook