Tip
The Daily Show

Comedy Central

Amusement

Comedy Central 19 oktober 2021 19:50 - 20:33

Trevor Noah moet weer aan de bak in The Daily Show op Comedy Central

Trevor Noah mag zijn strakke pak weer uit de kast halen, want het is tijd voor een nieuwe aflevering van The Daily Show op Comedy Central. Ook deze week bespreekt hij weer het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer.

We kunnen natuurlijk niet van tevoren voorspellen waar Trevor Noah het in deze aflevering van The Daily Show over gaat hebben. Maar één ding is zeker: hij gaat weer op zijn eigen manier door de nieuwsfeitjes van deze week heen. Uiteraard kan daarbij een dosis humor en satire niet ontbreken.

Arjen Lubach

The Daily Show is informatief en amuserend, maar dat niet alleen. Voor Arjen Lubach is de satirische latenightshow namelijk ook een heuse inspiratiebron. De Zondag met lubach-presentator ging recent bij het programma in de leer om inspiratie op te doen voor zijn eigen Avondshow. "Ik ken een aantal mensen daar. Uiteindelijk mochten we iemand die vijftien jaar uitvoerend producent bij The Daily Show was het hemd van het lijf vragen", lichtte hij toe op NPO Radio 1. En dat wierp zijn vruchten af. "Het was een leerzaam gesprek." 

The Daily Show zie je van dinsdag tot vrijdag om 19:50 uur bij Comedy Central.

Over dit programma

Titel

The Daily Show

Aflevering

12

Seizoen

27

Premiere

2021

Presentator

Trever Noah

Zender

Comedy Central

Genre

Amusement

Subgenre

Amusement

Land

VS

Bekijk ook