Tip
The sky is the limit: Rijk en succesvol in Nederland

SBS 6

Realityprogramma

SBS 6 19 Januari 2021 20:30 - 21:30

Rijke Nederlanders

Negen rijke, veelal extravagante Nederlanders, laten de camera's toe in hun luxueuze leven. Hoe hebben zij de top bereikt en wat maakt hen gelukkig? Onder hen is ook Igor Alberts (56) en zijn dertig jaar jongere vrouw.
"Wij zijn gewone mensen met een ongewone levensstijl.” Aldus de steenrijke Igor Alberts (56), die net als negen andere succesvolle, vaak flamboyante Nederlanders, de camera's toelaat in zijn leven voor The Sky is the Limit: rijk en succesvol in Nederland. Deze nieuwe realityserie brengt hun luxueuze leven in beeld. Zo tovert Igor samen met zijn dertig jaar jongere Italiaanse vrouw Andreea Cimbala elk jaar zijn villa om tot een uitbundig gedecoreerd kerstpaleisje. Na de feestdagen vertrekt het stel normaal gesproken naar het eiland Saba om daar een berg te beklimmen. Igor: “Het behalen van de top symboliseert voor ons de weg naar succes."

Veel ambitie

Behalve met Igor en Andreea maakt de kijker kennis met allerlei verschillende types, jong en oud. Wat ze, behalve een hoog banksaldo, met elkaar gemeen hebben is vooral veel ambitie. De camera's volgen onder meer de 29-jarige Kelvin Wiedenhoff, die rijk werd van bitcoins, terwijl de extravagante, 84-jarige Jan Knoppert (inmiddels gepensioneerd), zijn geld verdiende als tuinder. 

De eerste beelden

De eerste beelden van The sky is the limit: Rijk en succesvol in Nederland! 

Mis niks! Download de TVgids.nl-app

Over dit programma

Titel

The sky is the limit: Rijk en succesvol in Nederland

Aflevering

1 van 5

Seizoen

1

Premiere

2020

Zender

SBS 6

Genre

Amusement

Subgenre

Realityprogramma

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Resolutie

1080i