×

Met NLZIET kijk je precies hoe jij wilt naar je favoriete programma’s

Fijne tip!

NLZIET

Kijk wat, wanneer, waar én hoe je wil met NLZIET! Met de streamingdienst kun je volledig op jouw manier de leukste shows live, terug- en vooruitkijken. Dit kan op meerdere apparaten tegelijk, waar je ook bent binnen de EU.

Chateau Meiland

Chateau Meiland

In Chateau Meiland op SBS6 wordt de populaire familie Meiland gevolgd bij het reilen en zeilen van hun dagelijks leven. Je leest hier alles over de avonturen van Martien, Erica, Maxime en Montana tijdens én na de realityserie.

Wanneer is Chateau Meiland op tv?

Bekijk meer items
Geen verdere items voor Chateau Meiland

Chateau Meiland

Chateau Meiland is een televisieprogramma dat wordt uitgezonden bij SBS6.

De Meilandjes

In Chateau Meiland wordt de familie Meiland gevolgd bij het reilen en zeilen van hun dagelijkse leven. De Meilandjes bestaan uit Martien, Erica, Maxime, Leroy, Claire, Vivé, Montana en Dirk.

Chateau Marillaux

De realityserie begon oorspronkelijk in 2019 met de aankoop van een kasteel in het Franse Beynac, waarin Martien en Erica een bed and breakfast begonnen. Inmiddels is Chateau Marillaux verkocht. De kijkers volgen tegenwoordig de avonturen van de familie Meiland in Nederland.

Ik Vertrek

De Meilandjes deden in 2007 mee aan Ik Vertrek waarin ze ook al emigreerden naar Frankrijk. Ze keerden toen na twee jaar terug naar Nederland vanwege heimwee.

Gouden Televizier-Ring

Chateau Meiland was vanaf het eerste seizoen al een doorslaand succes. De familie Meiland won in 2019 dan ook de Gouden Televizier-Ring en versloeg daarmee de andere genomineerden: Beste Zangers en Expeditie Robinson.