Joshua doet bizarre onthulling in Wie is de Mol?

Geplaatst op 21 Januari, 14:25

Jokerdief

De overgebleven kandidaten van Wie is de Mol? staan met hun oren te klapperen als Chef'Special-zanger Joshua Nolet na de executie van Florentijn met een bizarre onthulling komt...

Het had weinig gescheeld of Joshua Nolet had tijdens de laatste test in Wie is de Mol? tóch een joker in kunnen zetten. Ondanks dat zijn 'partner in crime' Florentijn zijn twee jokers niet met de Chef'special-frontman wilde delen. Op de wc zou Joshua namelijk bijna de jokers van zijn (inmiddels oud-) medespeler Florentijn hebben gestolen...!

Bizar

Deze bizarre onthulling doet de zanger in een filmpje dat onlangs op de site van het AVROTROS-programma verscheen. Bekijk de video hier.

Vrouwen verdacht als mol

Of de actie van Joshua hem verdacht maakt als mol is nu natuurlijk de vraag. Onze eigen molloot Patrick Martens (deelnemer in maar liefst TWEE reeksen van Wie is de Mol?) zoomt in zijn laatste vlog vooral in op de vrouwen die nog in het spel zitten. Die zijn namelijk met vijf personen nog compleet, dus de kans dat Marije, Renee, Charlotte, Rocky of Lakshmi de mol is is groot. De laatste vlog van Patrick zie je hieronder: